Salto Mortale, JunkHeads & Wormhog live στο Meros

Η GG Events παρουσιάζει τρεις δραστήριες και ελπιδοφόρες μπάντες της εγχώριας underground σκηνής σε ένα κοινό live. Salto Mortale (Πάτρα), JunkHeads (Λαμία /Πάτρα) & Wormhog (Αθήνα) συμπράττουν όλοι μαζί για πρώτη φορά με σκοπό να παρουσιάσουν τη δουλειά τους, στο πρώτο μεγάλο local live του φθινοπώρου.

Σάββατο 6/10, 22:00
«Το Μέρος», Καραϊσκάκη 128
Πάτρα
Είσοδος: 3 ευρώ

Bands bio:

Wormhog

Mε μια μίξη stoner/desert rock, ψυχεδελικά στοιχεία, doom «περάσματα» και αρκετή διάθεση jamming στα solo, οι Wormhog συστήθηκαν στο ευρύ κοινό με το ep «Mother Worm Father Hog», το οποίο κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2014.  3 κομμάτια τα οποία δίνουν ένα πρώτο δείγμα των δυνατοτήτων τους, καθώς αυτή την περίοδο η μπάντα ολοκληρώνει το πρώτο της LP. Μπροστά στο κοινό της Πάτρας έχουν εμφανιστεί άλλες δύο φορές στο πλευρό των Beggars και των Contra Limit και στην τρίτη τους επίσκεψη φιλοδοξούν να παρουσιάσουν ένα μεγάλο δείγμα του νέου υλικού.

Facebook: https://www.facebook.com/Wormhog-317913891744128/

JunkHeads

Οι JunkHeads είναι μια Grunge μπάντα από  Λαμία/ Πάτρα που κινείται στο μουσικό ρεύμα του Seattle της δεκαετίας του '90 με πιο Hard Rock στοιχεία. Αφού κυκλοφόρησαν το πρώτο τους ομώνυμο Ep πέρυσι τον Αύγουστο, επικεντρώθηκαν στην σύνθεση νέων κομματιών, ενώ παράλληλα δραστηριοποιούνται παρουσιάζοντας το υλικό τους σε συναυλίες και φεστιβάλ.                                                                    https://www.facebook.com/JunkHeadsTheBand/

Salto Mortale

Συμπληρώνοντας 5 χρόνια ζωής και έχοντας ήδη δύο EP’s και πάνω από εκατό live στο ενεργητικό τους, οι Salto Mortale κυκλοφορούν το πρώτο τους full album με τίτλο «Ατελές το ον» .

Συνδυάζοντας στοιχεία από τον ευρύτερο χώρο του hard ‘n’ heavy και χρησιμοποιώντας ελληνικό στίχο, ο δίσκος αποτελεί δήλωση του χαρακτήρα της μπάντας και μια ξεκάθαρη πρόταση των σκέψεων και των ιδεών της. Χτισμένος πάνω σε βασικές έννοιες όπως η ελευθερία και η αλληλεγγύη και με κριτική σκέψη απέναντι στις παθογένειες που διέπουν τον  άνθρωπο, το «Ατελές το ον» στοχεύει στο να αποτελέσει μια μουσική οντότητα που στέκεται και ακούγεται αυτούσια.

Facebook: https://www.facebook.com/SaltoMortaleband/

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon