Αφιερώματα/Συνεντεύξεις

Thu
29
Sep

Underground Diamonds :: July - August 2022

Αφήνοντας πίσω το Καλοκαίρι και κάποιες μέρες ξεκούρασης, το δίμηνο Ιουλίου - Αυγούστου μας προσφέρει πολύ αξιόλογους δίσκους σε μία πάρα πολύ καλή μουσικά χρονιά έως τώρα. Καλή ακρόαση!

1. ISWKE & TOM WILSON - MOTHER LOVE

Tue
26
Jul

Underground Diamonds :: Μay - June 2022

Ο μεγάλος όγκος συναυλιών του τελευταίου διμήνου όπως ήταν λογικό έστρεψε την προσοχή των περισσότερων μουσικόφιλων σε αυτές, ενώ παράλληλα με αμείωτη ροή συνεχίζουν τα συγκροτήματα να κυκλοφορούν τις δουλειές τους. Ας δούμε τι μας τράβηξε ενδιαφέρον στην αρχή του καλοκαιριού. Καλή ακρόαση!

1. // ANNIE HAMILTON - THE FUTURE IS HERE BUT IT FEELS KINDA LIKE THE PAST

Tue
28
Jun

Dury Dava: ''Ευτυχώς δεν συνηθίσαμε τελείως στην απομόνωση''

Φωτογραφίες: Αλεξάνδρα Μασμανίδη

Οι Dury Dava έχουν εξελιχθεί σε ένα από τα πιο σημαντικά συγκροτήματα της γενιάς τους, κάτι που γίνεται σαφές ακούγοντας την καινούργια τους δουλειά με τίτλο ''Deluxe''. Η κυκλοφορία του δίσκου ήταν η αφορμή για να μιλήσουμε μαζί τους τόσο  για το δίσκο όσο και το πως επηρέασν τους δημιουργούς τα γεγονότα της τελευταίας διετίας. 

 

Tue
24
May

Underground Diamonds :: March - April 2022

Ο Μάρτιος - Απρίλιος ήταν ένα από τα πιο γεμάτα δίμηνα των τελευταίων χρόνων.

Wed
23
Mar

Underground Diamonds :: January - February 2022

Η στήλη υποδέχεται το πρώτο δίμηνο του 2022 με πέντε νέες ανεξάρτητες κυκλοφορίες ενώ η χρονιά έχει ξεκινήσει αρκετά δυναμικά με δίσκους όπως των Beach House, Spoon, Eels, Big Thief, αλλά και των ελπιδοφόρων Yard Act και Silverbacks. Καλή ακρόαση!

1 // LOVE, BURNS - IT SHOULD HAVE BEEN TOMORROW

Wed
26
Jan

Underground Diamonds :: November - December 2021

Μετά το άρθρο με τα καλύτερα του 2021, η χρονιά κλείνει με τις κυκλοφορίες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου. Από τα παρακάτω συγκροτήματα οι Sei Still κατάφεραν στο παρά πέντε να εισέλθουν στην παραπάνω λίστα, ενώ κάποια οριακά έμειναν εκτός. Καλή ακρόαση!

1 // MONDAZE - LATE BLOOM

Tue
07
Dec

Rosey Blue: ''Χωρίς Τέχνες Δεν Θα Προοδεύσει Μία Κοινωνία''

Φωτογράφος: Μαρίζα Καψαμπέλη

Πριν από ένα μήνα κυκλοφόρησε το ντεμπούτο album ''Swans'' της Rosey Blue από την Inner-Ear. Ο δίσκος έχει ήδη προκαλέσει το ενδιαφέρον του κοινού και η folk rock της Rosey Blue έχει αρχίσει να παίζεται από το ραδιόφωνο. Αυτή η κυκλοφορία αποτέλεσε την αφορμή για να μιλήσουμε μαζί της και εύκολα διαπιστώσαμε την ανόθευτη αγάπη που έχει για την μουσική και τη δημιουργία.

 

 

Thu
25
Nov

Underground Diamonds :: September - October 2021

Λίγο καιρό πριν εκπνεύσει το τρέχον έτος συνεχίζονται οι αξιόλογες κυκλοφορίες σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Ας δούμε κάποια από αυτά για το δίμηνο Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου. Καλή ακρόαση!

Sun
17
Oct

Underground Diamonds :: July - August 2021

Με μια μικρή καθυστέρηση, παρακάτω οι πέντε προτάσεις της στήλης Underground Diamonds για το δίμηνο Ιουλίου - Αυγούστου. Καλή ακρόαση!

Mon
04
Oct

λάμδα: "Η μουσική είναι σαν το ποτάμι που όσο του χτίζεις φράγματα και το τσιμεντώνεις θα φουσκώνει και μια μέρα θα σε πνίξει"

Αν και οι απανταχού μουσικόφιλοι καταρρίπτουν την έρευνα που λέει ότι μετά τα 30 σταματάς να ψάχνεις και να ψάχνεσαι με καινούριες μουσικές (κάτι που φυσικά ισχύει για έναν γενικό και αόριστο μέσο όρο), μπορούν ωστόσο να παραδεχτούν ότι ο δυνητικός ενθουσιασμός φιλτράρεται ολοένα και περισσότερο με το πέρασμα των χρόνων.

Σελίδες

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon
Εγγραφή στο Αφιερώματα/Συνεντεύξεις