Εικαστικά

Wed
05
Jun

To Patras Art Festival έρχεται για τέταρτη συνεχή χρονιά 29 και 30 Ιουνίου 2024!

Patras Art Festival 4
29 & 30 Ιουνίου

Την πρώτη μέρα του PAF (Σάββατο 29 Ιουνίου) είναι προγραμματισμένο να παρουσιαστούν 6 μοναδικές παραστάσεις χορού από Έλληνες και διεθνείς καλλιτέχνες, χορογράφους και χορευτές. 

Tue
05
Sep

Το ArtWalk επιστρέφει από τις 11 Σεπτεμβρίου και θα είναι πολύ διαφορετικό!

Το 8ο Διεθνές Street Art Φεστιβάλ Πάτρας | ArtWalk 8 επιστρέφει στον αστικό ιστό της πόλης και θα γεμίσει με χρώμα τη καθημερινότητα μας. Εκπαιδευτικά προγράμματα, παραστάσεις, street food, δημόσιες συζητήσεις για την σύγχρονη καλλιτεχνική δημιουργία και αισιοδοξία θα μας συντροφέψουν για ένα μήνα, μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου. 

Οι Street Artists από την Ευρώπη και ολόκληρο τον κόσμο που θα συμμετέχουν στο φετινό ArtWalk 8 και θα αφήσουν το προσωπικό τους στίγμα δημιουργώντας τοιχογραφίες (murals) σε επιλεγμένους τοίχους της Πάτρας.

Wed
26
Jul

Η πόλη αλλάζει, εσύ; Γίνε εθελοντής του Διεθνούς Street Art Φεστιβάλ Πάτρας "ArtWalk 8"

Γίνε και εσύ μέρος του μεγαλύτερου Street Art Φεστιβάλ στην Ελλάδα και ενός από τα μεγαλύτερα Φεστιβάλ με τοιχογραφίες στην Ευρώπη.

Το ArtWalk 8 είναι πλέον η σημαντικότερη πολιτισμική δράση της Πάτρας και βρίσκεται στην τελική ευθεία των προετοιμασιών για την έναρξή του.

Φέτος ΌΛΑ αλλάζουν. Η φετινή διοργάνωση αλλάζει τα δεδομένα του ArtWalk και της πόλης!
Για πρώτη φορά:

Mon
17
Jul

ArtWalk 8: Open call εθελοντών

Το 8ο Διεθνές Street Art Festival Πάτρας | ArtWalk 8 επιστρέφει ξανά στην πόλη!

Wed
11
May

Ολοκληρώθηκε η 1η τοιχογραφία του ArtWalk 7!

«Πάντα ξεκινάω από τη διάθεση που θέλω να αποπνέει η τοιχογραφία, μετά περνάω στη σύνθεση και τους χρωματικούς τόνους και το τελικό στάδιο είναι η ζωγραφική», μας λέει ο Emmanuel Jarus, o οποίος ταξίδεψε από τον Καναδά για να δημιουργήσει την πρώτη τοιχογραφία του 7ου Διεθνούς Street Art Festival Πάτρας | ArtWalk 7.

Tue
25
Jan

ArtWalk 7 - Open Call καλλιτεχνών

Μετά την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση του 6ου Διεθνoύς Street Art Festival Πάτρας | ArtWalk, η Art in Progress ανακοινώνει και φέτος την διεξαγωγή ανοιχτού καλέσματος (open call) για street artists που επιθυμούν να συμμετέχουν στο 7ο Διεθνές Street Art Festival Πάτρας | ArtWalk 7, το οποίο θα πραγματοποιηθεί μέσα Απριλίου, τον Μάιο, τον Ιούνιο, τον Ιούλιο, τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο του 2022 στην Πάτρα.

Tue
09
Mar

H Art in Progress προετοιμάζεται για το ArtWalk 6 και χρειάζεται τη βοήθειά σου!

Το φετινό ArtWalk, το έκτο κατά σειρά, φιλοδοξεί να ξεπεράσει σε απήχηση και δημιουργίες όλες τις προηγούμενες διοργανώσεις. Το 6ο Διεθνές Street Art Φεστιβάλ Πάτρας | ArtWalk 6 έρχεται ακόμη πιο δυναμικό, πιο ανατρεπτικό, πιο δημιουργικό από ποτέ.*

Από τον Μάιο μέχρι και τον Οκτώβριο του 2021, θα μας μεταφέρει και θα μας εξοικειώσει με τον καλλιτεχνικό κόσμο της τέχνης του δρόμου και των τοιχογραφιών (murals).

Mon
01
Feb

Ανοιχτό κάλεσμα για την συμμετοχή street artists στο 6ο Διεθνές Street Art Festival Πάτρας

Λίγες μέρες έμειναν ακόμα για να δηλώσετε συμμετοχή στο ανοιχτό κάλεσμα (open call) για street artists που διεξάγεται στο πλαίσιο του 6ου Διεθνούς Street Art Festival Πάτρας | ArtWalk 6, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο του 2021 στην Πάτρα.

Tue
22
Dec

Open Call καλλιτεχνών για το ArtWalk 6

Με μεγάλη χαρά, κόντρα στις δύσκολες συνθήκες και μετά από την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση του 5ου Διεθνές Street Art Festival Πάτρας | ArtWalk, η Art in Progress ανακοινώνει και φέτος την διεξαγωγή ανοιχτού καλέσματος (open call) για street artists που επιθυμούν να συμμετέχουν στο 6ο Διεθνές Street Art Festival Πάτρας | ArtWalk 6, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο του 2021 στην Πάτρα.

Sat
13
Jun

Ξεκινάει με το 1ο Mural το 5ο Διεθνές Street Art Φεστιβάλ Πάτρας

Ξαναβγαίνουμε έξω, κοιτάμε ψηλά, εμπνεόμαστε από το όραμα!

Μια εμβληματική προσωπικότητα του πολιτισμού της Ελλάδας θα τιμήσει με την έναρξή του το 5ο Διεθνές Street Festival Πάτρας | ArtWalk 5.

Η πρώτη τοιχογραφία της φετινής διοργάνωσης αφιερώνεται σε έναν ακόμα άνθρωπο σύμβολο- μετά την τοιχογραφία του Θανάση Βέγγου, υπενθυμίζοντας ότι η τέχνη, η ιστορία και ο πόθος για ελευθερία μάς ενώνουν και μάς φωτίζουν τον δρόμο!

Σελίδες

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon
Εγγραφή στο Εικαστικά