Το ArtWalk επιστρέφει από τις 11 Σεπτεμβρίου και θα είναι πολύ διαφορετικό!

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το 8ο Διεθνές Street Art Φεστιβάλ Πάτρας | ArtWalk 8 επιστρέφει στον αστικό ιστό της πόλης και θα γεμίσει με χρώμα τη καθημερινότητα μας. Εκπαιδευτικά προγράμματα, παραστάσεις, street food, δημόσιες συζητήσεις για την σύγχρονη καλλιτεχνική δημιουργία και αισιοδοξία θα μας συντροφέψουν για ένα μήνα, μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου. 

Οι Street Artists από την Ευρώπη και ολόκληρο τον κόσμο που θα συμμετέχουν στο φετινό ArtWalk 8 και θα αφήσουν το προσωπικό τους στίγμα δημιουργώντας τοιχογραφίες (murals) σε επιλεγμένους τοίχους της Πάτρας.

Οι καλλιτέχνες του 1ου δεκαήμερου 11/09 – 21/09 είναι:
ο Francisco Maturana από τη Χιλή στην οδό Κύπρου 56,
η TIMA από το Μαρόκο στην οδό Φωκίωνος 81 και
o Ilias Vasilos από την Αθήνα στην οδό Σκαγιοπουλείου 19,

ο Wuper Kec από τη Σερβία στην οδό Λευκωσίας 8.

Η Art in Progress φέτος για πρώτη φορά, θα ενεργοποιήσει τον δημόσιο χώρο της πόλης με παράλληλες δράσεις κατά τη διάρκεια ολόκληρου του 1ου δεκαημέρου.

Έτσι λοιπόν, καθημερινά από τις 11 έως τις 21 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Όλγας, θα δημιουργήσουμε το πιο πολυπολιτισμικό σημείο της πόλης.
Οι καλλιτέχνες του Φεστιβάλ, εθελοντές και πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στην καντίνα του ArtWalk με street food από ολόκληρο τον κόσμο, ενώ στο ίδιο σημείο, θα συμμετέχουν καλλιτεχνικές ομάδες με δρώμενα street dance, street performance, street circus και DJ sets.

Οι καλλιτεχνικές ομάδες που θα συμμετέχουν είναι:

Η ομάδα θεάτρου δρόμου X-SALTIBAGOS 
Ομάδα των Εναέριων Ακροβατικών «Κρίκος».
Ομάδα σύγχρονου χορού «Τατιάνα Λοβέρδου».

Μείνετε συντονισμένοι για όλα όσα υπέροχα ακολουθήσουν!

Περισσότερες πληροφορίες για τον οργανισμό και τις δράσεις του μπορείτε να βρείτε:

στην ιστοσελίδα μας www.artinprogress.eu,
στο Facebook (Art In Progress) (ArtWalk) ή
στο instagram (artinprogress.patras) (artwalk_festival).

Wuper Kec

Francisco Maturana, Still life with oranges, Linguizzetta, Corsica, 2023

Francisco Maturana, Seeing is our only wealth, Coronel, Chile, 2022

Ilias Vasilos

TIMA

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon