Κινηματογράφος

Wed
16
Dec

KinoFest: To Φεστιβάλ Γερμανόφωνου Κινηματογράφου έρχεται online

Η ABCinema σε συνεργασία με το Goethe Zentrum Patras και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει το KinoFest – Φεστιβάλ Γερμανόφωνου Κινηματογράφου Πάτρας / December’s Edition διαδικτυακά στις οθόνες σας από 14 έως 26 Δεκεμβρίου 2020!

Fri
18
Sep

Oι προβολές στο Σινέ Παντάνασσα κλείνουν με την ταινία "Τσε. 'Ενας νέος Άνθρωπος"

Νέα Ημερομηνία Προβολής: Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου, στις 9.30 το βράδυ.

Thu
27
Aug

O "Κινητός Κινηματογράφος 2020" επιστρέφει με την ταινία "Μ" της Σάρα Φορεστιέ

Ο "Κινητός Κινηματογράφος 2020" επιστρέφει μετά από ένα μήνα την Πέμπτη 27 Αυγούστου, με την Γαλλική δραματική ταινία "Μ" της Σάρα Φορεστιέ.

Mon
13
Jul

O "Κινητός Κινηματογράφος 2020" συνεχίζεται με την ταινία "Βαβέλ - Από την Σιωπή στην 'Εκρηξη"

H τρίτη προβολή του "Κινητού Κινηματογράφου 2020" από τον "γυμνό οφθαλμό" έρχεται στον πεζόδρομο της Παντανάσσης. Όπως αναφέρει στην ενημέρωση ο Νικόλας Καββαδίας:

"1. πρόκειται γιά την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ στην μεγάλη οθόνη, αφού, μετά την αναβολή του 22ου Φεστιβάλ Ντοκυμανταίρ Θεσσαλονίκης, η ταινία προβλήθηκε on-line, στην αναγκαστική μεταφορά του Φεστιβάλ στο διαδίκτυο, από την μεγάλη στην μικρή οθόνη.

Mon
06
Jul

Προβολή της ταινίας "Ο Άντρας, που κοιτάζει ΝοτιοΑνατολικά"

H δεύτερη προβολή του "Κινητού Κινηματογράφου 2020" από τον "γυμνό οφθαλμό" έρχεται στον πεζόδρομο της Παντανάσσης.  Την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020 στις 9.30 το βράδυ, στο Σινέ Παντάνασσα, θα προβληθεί γιά πρώτη φορά στην μεγάλη οθόνη το εξαιρετικό ντοκυμανταίρ "Βαβέλ- Από την σιωπή στην έκρηξη" του Μελέτη Μοίρα, που αναφέρεται στην ιστορία της "Βαβέλ", του θρυλικού περιοδικού κόμικς (και όχι μόνο), και των διεθνών φεστιβάλ που διοργάνωνε.

Wed
24
Jun

Προβολή της ταινίας "Άγριος Πλανήτης" στα πλαίσια του Κινητού Κινηματογράφου 2020

H πρώτη προβολή του "Κινητού Κινηματογράφου 2020" από τον γυμνό οφθαλμό" έρχεται την Πέμπτη 25 Ιουνίου στον πεζόδρομο της Παντανάσσης.

Thu
30
Jan

O "γυμνός οφθαλμός" παρουσιάζει την ταινία "Αράμπια"

Ο Γυμνός Οφθαλμός  παρουσίαζει την εξαιρετική Βραζιλιάνικη ταινία "Αράμπια" των 

Fri
24
Jan

"Cielo": Η επόμενη προβολή του φεστιβάλ ντοκιμαντέρ CineDoc

Η ABCinema συνεχίζει τις προβολές του CineDoc Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πάτρας με την ταινία CIELO (Ουρανός).

Σύνοψη: Ένα ντοκιμαντέρ-οδοιπορικό στην έρημο Ατακάμα της βόρειας Χιλής, αφιερωμένο στην ομορφιά του νυχτερινού ουρανού. Μεταξύ ποίησης και επιστήμης, το Cielo ξενυχτάει με τους κυνηγούς πλανητών στα αστεροσκοπεία της Ατακάμα και με τους κατοίκους της ερήμου, μεταφέροντας τις ιστορίες, τους μύθους και τις υπαρξιακές αναζητήσεις τους.

Sun
08
Dec

"Normal": Η επόμενη προβολή του φεστιβάλ ντοκιμαντέρ CineDoc

Δεκέμβριος στο CineDoc!

Από τα κορίτσια που ακόμα ντύνονται πριγκίπισσες και τα αγόρια που αγαπούν τις μηχανές, μέχρι την καθημερινότητα των ομοφυλόφιλων ζευγαριών, η συμπεριφορά μας είναι ένα συνεχές παιχνίδι με τα στερεότυπα που αφορούν το φύλο μας. Σε ένα ντοκιμαντέρ γεμάτο αντιπαραθέσεις και οπτικές προκλήσεις, η Ιταλίδα σκηνοθέτης Adele Tulli παρατηρεί αγόρια και κορίτσια καθώς αποφασίζουν τι είναι νορμάλ στην εμφάνισή τους, τη συμπεριφορά τους, τις σχέσεις τους και τον ελεύθερο χρόνο τους.

Mon
25
Nov

Σελίδες

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon
Εγγραφή στο Κινηματογράφος