2ο KinoFest - To Φεστιβάλ Γερμανόφωνου Κινηματογράφου επιστρέφει!

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το KinoFest Φεστιβάλ Γερμανόφωνου Κινηματογράφου επιστρέφει φέτος το καλοκαίρι και προσκαλεί το κοινό του στη δεύτερη διοργάνωσή του μετά από ένα κενό ενός έτους λόγω της πανδημίας. Από 25 Ιουνίου έως και 4 Ιουλίου έρχεται διαδικτυακά προσφέροντας τη δυνατότητα σε θεατές από κάθε γωνιά της Ελλάδας να παρακολουθήσουν δωρεάν στην οθόνη τους 15 βραβευμένες γερμανόφωνες ταινίες μεγάλου και μικρού μήκους.

Στις Γερμανικές ταινίες περιλαμβάνονται το πολυβραβευμένο “System Crasher” της Νόρα Φινγκσάιντ, το βραβευμένο ως καλύτερο γερμανικό ντοκιμαντέρ για το 2020 “Born in Evin” της Μάριαμ Ζάρε και η κωμωδία “The Perfect Secret” του Μπόρα Ντάγκτεκιν, εισπρακτική επιτυχία στη Γερμανία το 2019! Το καρέ κλείνει η ταινία “Ι was, I am, I will be” του Ilker Çatak, με σημαντικές διακρίσεις στο ενεργητικό του.

Παράλληλα, με την υποστήριξη των πρεσβειών της Αυστρίας και της Ελβετίας, θα προβληθούν βραβευμένες μικρού μήκους ταινίες. Ξεχωρίζει η ταινία “All Cats Are Grey in the Dark” του Λάσε Λίντερ, η οποία κέρδισε το βραβείο καλύτερης Ευρωπαϊκής ταινίας μικρού μήκους το 2020 από την Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου και το “Day Release” του Μάρτιν Γουίντερ, το οποίο βραβεύτηκε ως καλύτερη Αυστριακή μικρού μήκους ταινία για το 2020.

Για το πρόγραμμα καθώς και για περισσότερες πληροφορίες μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα και στα social media του KinoFest.

Το KinoFest, διοργανώνεται από την ABCinema σε συνεργασία με το Goethe Zentrum Patras και με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα kinofest.gr και στα social media:

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon