Κάλεσμα Εθελοντών για το Διεθνές Street Art Φεστιβάλ Πάτρας "ArtWalk 5"

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Λίγες μέρες έμειναν ακόμα για να δηλώσεις την συμμετοχή σου ως εθελοντής-ρια στη διοργάνωση του 5ου Διεθνούς Street Art Φεστιβάλ Πάτρας | ArtWalk 5!

Παρά τις δύσκολες συγκυρίες της πανδημίας και την απαραίτητη αλλαγή στο πρόγραμμά του, το ArtWalk 5 φέτος θα πραγματοποιηθεί τους μήνες ΙούλιοΣεπτέμβριοΟκτώβριο και αναμένεται πιο συναρπαστικό από ποτέ.
Η Πάτρα θα φιλοξενήσει 10 διεθνούς φήμης καλλιτέχνες της street art, οι οποίοι θα γεμίσουν χρώμα, φαντασία, ερωτήματα, χαρακτήρα και σύγχρονα έργα τέχνης την πόλη.

Προσαρμοζόμενοι στους κανόνες υγιεινής που επιβάλλει η νέα πραγματικότητα, επιθυμούμε στο πλάι μας να βρεθούν ευαισθητοποιημένοι και ανήσυχοι πολιτισμικά συμπολίτες μας, με κοινό όραμα για μία ξεχωριστή και σύγχρονη Πάτρα.

Η αξία της προσφοράς και η ποιοτική αναβάθμιση του δημόσιου χώρου, συμβάλει στην αλλαγή μιας ολόκληρης πόλης.

Όσοι  ενδιαφέρονται λοιπόν να γνωρίσουν από κοντά την ομάδα του ArtWalk, πολλούς διεθνούς φήμης καλλιτέχνες της street art καθώς και να «συμμετέχουν» στον ανοιχτό διάλογο σχετικά με τον ποιον δημόσιο χώρο θέλουμε σήμερα, δεν έχουν παρά να συμπληρώσουν την αίτησή τους εδώ, μέχρι τις 30 Μαΐου.

Εμείς σας περιμένουμε!

Για οποιαδήποτε πληροφορία σε σχέση με την αίτησή σας, επικοινωνήστε μαζί μας:

μέσω e-mail στο [email protected] ή
μέσω τηλεφώνου στο 6948098744 ή
μέσω των social media: Facebook (Art In Progress) (ArtWalk), Instagram (artinprogress.patras) (artwalk_festival) ή
μέσω του site της Art in progress.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon