Ανοιχτό κάλεσμα για την συμμετοχή street artists στο 6ο Διεθνές Street Art Festival Πάτρας

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Λίγες μέρες έμειναν ακόμα για να δηλώσετε συμμετοχή στο ανοιχτό κάλεσμα (open call) για street artists που διεξάγεται στο πλαίσιο του 6ου Διεθνούς Street Art Festival Πάτρας | ArtWalk 6, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο του 2021 στην Πάτρα.

Με το σύνθημα, «άλλαξε την πόλη», προσκαλούμε street artists που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, διαμένουν στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ανεξαρτήτου εθνικότητας και διαθέτουν προηγούμενη εμπειρία, να συμμετέχουν στην δημιουργία μεγάλου μεγέθους τοιχογραφιών σε στοχευμένες τοποθεσίες και κτίρια της Πάτρας.

Είστε καλλιτέχνες με εμπειρία στην τέχνη στο δημόσιο χώρο; 

Τότε έχετε τη δυνατότητα να λάβετε μέρος στο ArtWalk 6, στέλνοντας από 1 έως 2 προσχέδια για κάθε μία διαφορετική θεματική ενότητα ενώ δικαιούστε να υλοποιήσετε προσχέδια σε όλες τις θεματικές ενότητες.

Θεματικές ενότητες:

1. θέμα σχετικό με την επέτειο των 200ων χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

2. θέμα σχετικό με την επέτειο των 700ων χρόνων από τον θάνατο του Δάντη Αλιγκέρι.

3. θέμα σχετικό με την επέτειο των 200ων χρόνων από τη γέννηση του Φιόντορ Ντοστογιέφσκι.

4. θέμα σχετικό με την επέτειο των 50ων χρόνων από το θάνατο του Τζιμ Μόρισον.

5. ελεύθερο θέμα της επιλογής σας.

Οι ενδιαφερόμενοι έχετε τη δυνατότητα να υποβάλετε την αίτηση συμμετοχής σας, καθώς και προσχέδια των έργων σας ηλεκτρονικά, έως και την Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021 (23:59 EET/ UTC+2), μέσω του site και των social media της Art in Progress ή απευθείας εδώ.

Στόχος του 6ου Διεθνούς Street Art Festival Πάτρας | ArtWalk 6 είναι η σύγχρονη εικαστική παρέμβαση στον αστικό ιστό της Πάτρας, δίνοντας χαρακτήρα και χρώμα στην πόλη.

Τα αποτελέσματα του Open Call θα ανακοινωθούν επίσημα μέχρι τις 15 Μαρτίου 2021.

Την αίτηση για το open call των καλλιτεχνών μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο που ακολουθεί: https://forms.gle/NV2h37MsvJL4LKbA6

Περισσότερες πληροφορίες για τον οργανισμό και τις δράσεις του μπορείτε να βρείτε:

στην ιστοσελίδα μας www.artinprogress.eu,
στο Facebook (Art In Progress) (ArtWalk) ή
το instagram (artinprogress.patras) (artwalk_festival).

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon