Το Summer Nostos Festival θα πραγματοποιηθεί online!

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Οι συναυλίες και τα μουσικά φεστιβάλ του καλοκαιριού δυστυχώς αποτελούν ήδη παρελθόν, όμως οι διοργανωτές του φετινού Summer Nostos Festival προσπαθούν να δώσουν μια εναλλακτική στο μουσικόφιλο κοινό της χώρας που θα μείνει χωρίς συναυλίες για αρκετό χρονικό διάστημα...

Σύμφωνα με την ανακοίνωση τους το Summer Nostos 2020 μεταφέρεται online και προκύπτει το Summer Nostos Festival RetroFuture!

Αναλυτικά η ανακοίνωση των διοργανωτών:

"Πώς μπορούμε να μάθουμε από προβλέψεις του παρελθόντος για το μέλλον, όσο εξωπραγματικά εύστοχες ή άστοχες, κι αν ήταν; Πώς παλιότερες εμπειρίες και απόψεις μας για το μέλλον, που αποτελούν πλέον το παρόν μας, μπορούν να μας δείξουν τον δρόμο για το αύριο; Και γιατί δεν έχουμε ακόμα όλοι ένα οικιακό-ρομπότ με τεχνητή νοημοσύνη; Το φετινό καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό, ας το κάνουμε μαζί όσο το δυνατόν πιο θετικό.

Μπορεί να μην πραγματοποιήσουμε το Summer Nostos Festival και το SNF Conference όπως συνήθως, να βρεθούμε, δηλαδή, όλοι μαζί, από κοντά, στο ίδιο μέρος. Ωστόσο, μπορούμε να συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε τον ενθουσιασμό, να προβληματιζόμαστε με τολμηρές ιδέες και να ζήσουμε τη δημιουργική εμπειρία που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητας του Summer Nostos Festival. Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) επιστρέφει στο μέλλον με μια οnline εκδοχή του Summer Nostos Festival, από τις 21 – 28 Ιουνίου 2020.

Θα προβλέψουμε το μέλλον, θα επαναφέρουμε πρωτοποριακές ιδέες και παραστάσεις από προηγούμενες διοργανώσεις, και θα απολαύσουμε το σήμερα, όσο ιδιαίτερο κι αν είναι. Το όνομα της διοργάνωσης; SNFestival RetroFuture.

Nέες εκδηλώσεις για όλες τις ηλικίες, μια γεύση από ιδέες και δραστηριότητες του Summer Nostos Festival και SNF Conference 2021, πολλή μουσική και παραστάσεις από Έλληνες και διεθνείς καλλιτέχνες, καλύτερες στιγμές από παλιότερα Summer Nostos Festival, DJ sets και ένας virtual αγώνας (πρέπει να μπείτε στην παρέα μας για να μάθετε πώς θα συμμετάσχετε) αποτελούν μερικές μόνο από τις δράσεις του SNFestival RetroFuture.

Μέχρι το Summer Nostos Festival και το SNF Conference να επιστρέψουν, μετά από αυτό το δύσκολο ταξίδι στο σπίτι τους, -στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ)- μπορούμε εντωμεταξύ να βουτήξουμε ελεύθερα στη μαγεία του καλοκαιριού. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, έχουμε όλοι μας ανάγκη την ανεμελιά, τη θετική διάθεση αλλά και την ανταλλαγή καινοτόμων απόψεων και ιδεών του Summer Nostos Festival.

Μείνετε συντονισμένοι για το πρόγραμμα του SNFestival RetroFuture που θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα!"

https://www.snfestival.org/

Κεντική Φωτογραφία: 'Aγγελος Χριστοφιλόπουλος

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon