"Οἱ Κλουβῖοι" από την θεατρική ομάδα Bad Eggs, επιστρέφουν στο θέατρο act

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Η θεατρική ομάδα Bad Eggs έκλεισε τον περσινό κύκλο μαθημάτων της με τη θεατρική παράσταση Οἱ Κλουβῖοι στο θέατρο act. Εκατοντάδες θεατές την παρακολούθησαν και χειροκρότησαν τα μέλη της ομάδας. Τα Bad Eggs αποφάσισαν να αποχαιρετήσουν τους Κλουβῖους με δύο τελευταίες παραστάσεις και να δείξουν σε όσους θέλουν να γίνουν μέλη της όμαδας τη δουλειά τους. Σας περιμένουν την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στις 21.30 στο θέατρο act.


Υπόθεση του έργου:
Ένας νεκρός πατέρας, μία νεκρή μάνα, τρία διαμάντια, μία διαθήκη, έξι κληρονόμοι, ένας θείος από το Ιλινόις, ένα φρρρ, ένας Παύλος, ένα Γκόρι, κι ένα ερώτημα: Από τι πέθανε ο πατέρας; Η νύχτα πέφτει στους Κλουβῖους. Όλοι ένοχοι και όλοι αθώοι. Ή μήπως όχι;

Λίγα λόγια για την ομάδα και την παράσταση:
Μέσα από τις πρόβες και τα εργαστήρια τα μέλη των Bad Eggs δουλεύουν για περισσότερο από ενάμιση χρόνο πάνω στις τεχνικές του devised theatre (θέατρο της επινόησης). Με εργαλεία το σώμα τους, τη φωνή τους και τη φαντασία τους δημιούργησαν μία δική τους ολοκαίνουργια παράσταση που προέκυψε μέσα από ιδέες και δοκιμές της ομάδας. Οι Bad Eggs μέσα από τις συναντήσεις τους στο θέατρο act, ανακαλύπτουν το θέατρο παίζοντας, αυτοσχεδιάζουν, μαθαίνουν να διαχειρίζονται τον σκηνικό χώρο σε σχέση με τον εαυτό τους και τους άλλους, αφομοιώνουν τα ερεθίσματα που τους δίνονται και δημιουργούν κάτι καινούργιο και ολότελα δικό τους.

Παίζουν:
Δήμητρα Αλεξανδράκου, Αλίνα Βασιλειάδου, Γιώργος Γιαννόπουλος, Ελευθερία Θανάση, Ντίνα Καραγιάννη, Τάνια Κοκκινογένη, Κωνσταντίνος Κτιστάκης, Τριαντάφυλλος Κωνσταντινάκος, Θοδωρής Παναγιωτόπουλος, Ιφιγένεια Πουλιάδου, Δημήτρης Ροντογιάννης, Βιβή Φωτοπούλου.
Σκηνογραφία & Ενδυματολογία: Ελένη Λαδά
Σχεδιασμός φωτισμών: Ιωάννης Αναστασόπουλος
Κατασκευή μασκών: Ντίνα Καραγιάννη
Βίντεο τρέιλερ: Τηλέμαχος Τσαρδάκας
Σχεδιασμός αφίσας: Δημήτρης Γιαννακούλιας
Υπεύθυνοι ομάδας: Ιωάννης Αναστασόπουλος, Ελένη Λαδά

Bad Eggs | Οἱ Κλουβῖοι 
στο θέατρο act (σκάλες Γεροκωστοπούλου 65)
Παρασκεύη 29 και Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στις 21.30
Γενική είσοδος: 5€
Κρατήσεις - Πληροφορίες: 697 2353813


 
Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon