TEDxUPatras: The Day After

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το ΤEDxUPatras έφτασε στο τέλος του αφήνοντας μια γλυκιά γεύση πίσω του. Το πρώτο TEDx στην Πάτρα δεν απογοήτευσε το κοινό που τόσο πολύ το περίμενε να συμβεί μιας και έπειτα από τόσα TEDx που πραγματοποιήθηκαν ανά την Ελλάδα αλλά και τον κόσμο ήταν καιρός να έρθει και στην δική μας πόλη, που τόσο ανάγκη είχε από μια τέτοια παρακινητική υπενθύμιση της τριγύρω πραγματικότητας.

Ο κάθε ομιλητής περιέγραψε την δική του Beyond The Known εμπειρία και όλοι μαζί δώσαν ένα ισχυρό κίνητρο σε όλους εμάς, να κάνουμε το βήμα που ίσως δεν τολμούσαμε να κάνουμε. Ιστορίες ζωής, καριέρας, εμπειρίες συγκινητικές και ομιλητές με κοινωνικό και τεχνολογικό έργο στο ενεργητικό τους. Όλα τα παραπάνω σε συνδιασμό, μας ενθάρρυναν, μας ενθουσίασαν και μας συγκίνησαν δίνοντας ένα λόγο να συνεχίσουμε να κυνηγάμε τα όνειρά μας και να σπάμε τα όριά μας κάνοντας τους στόχους και τις ιδέες μας πραγματικότητα.

Το TEDxUPatras τελείωσε και δεν έχουμε παρά να περιμένουμε έναν χρόνο μέχρι την επόμενη διοργάνωση με περισσότερες ιδέες worth spreading.

Φωτογραφίες: Παντελής "Ted" Νικολακόπουλος

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon