Still Corners - Dream Talk

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το ντουέτο των Still Corners επιστρέφει με το έκτο δισκογραφικό βήμα του. ''Dream Talk'' ο τίτλος του και βρίσκει τη μπάντα νε παίζει υποδειγματική dream pop, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια. Η dream pop τους είναι αιθέρια, νοσταλγική, με τα υπέροχα φωνητικά της Tessa Murray πανταχού παρόντα. Ψυχεδελικές πινελιές συμβάλλουν στη δημιουργία του ονειρικού στοιχείου που κυριαρχεί στο album. Μάλιστα οι στίχοι τους βρίσκουν έμπνευση από τα όνειρα της Tessa Murray, δίνοντας ακόμα περισσότερο dreamy διάθεση στο album. Οι Still Corners δεν έχουν καταφέρει να σημειώσουν την εμπορική επιτυχία που θα τους άξιζε, Παρόλο που ο ήχος τους είναι βατός και ταυτόχρονα σπουδαίος δεν έχουν γνωρίσει μία αντίστοιχη αποδοχή με τους συγγενείς ηχητικά και αισθητικά Beach House. Πολύ πιθανόν αυτό να μην συμβεί ούτε με το ''Dream Talk'', κάτι που μάλλον δεν απασχολεί πλέον το ντουέτο. Οι Still Corners είναι ευχαριστημένοι που θα μας παραδίδουν ακόμα ένα δίσκο εξαίσιας pop. Πάντως στην Ελλάδα, ίσως και λόγω των συχνών εμφανίσεών τους, έχουν αρκετή αναγνωρισιμότητα και μία ισχυρή fanbase, που σίγουρα θα ευχαριστηθεί το ''Dream Talk''.

Ο δίσκος ξεκινά με το ''Today Is The Day'', όπου οι κιθάρες έχουν μία αίσθηση ερήμου, θυμίζοντας Mazzy Star, ενώ το ρυθμικό ''The Dream'' έχει όλα τα φόντα να γίνει ένα επιτυχημένο single που θα τους χαρίσει την πολυπόθητη επιτυχία. Το αργόσυρτο ''What is Real'' αναδεικνύει τη φωνή της Marray και τα ''Faded Love'' και ''Lose More Slowly'' συνδυάζουν την ονειρική διάθεση με την αμεσότητα της indie pop. Τα πλήκτρα δίνουν μία χαλαρή electro διάθεση στο ''Secret World'' και με το ''Let's Make Up'' προσεγγίζουν την πιο pop πλευρά τους. Προς το τέλος οι τόνοι πέφτουν και κομμάτια σαν το ''Crystal Blue'' και το ''The Ship'' συνδυάζουν κινηματογραφικές ατμόσφαιρες με μία ρετρό νοσταλγία. Ο δίσκος κλείνει με το συγκινητικό ''Turquoise Moon'', με τα φvνητικά της Murray να αναπωλούν μία χαμένη αθωότητα. Το ''Dream Talk'' είναι ένας pop δίσκος με dreamy διάθεση. Καλοδουλεμένος από μία μπάντα που μας έχει συνηθίσει σε δουλειές υψηλού επιπέδου. Ακόμα ένα διαμαντάκι προστέθηκε στη δισκογραφία των Still Corners.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon