The Men - New York City

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Οι Νεοϋορκέζοι The Men επιστρέφουν με το έννατο δισκογραφικό τους βήμα. Μία μπάντα που αποθεώνει το πνεύμα και την ιστορία του rock 'n' roll. Μία μπάντα που στα αυλάκια των δίσκων τους τρέχει άφθονος ιδρώτας και μυρίζουν αλκοόλ και νικοτίνη. Μία μπάντα που υπηρετεί το γνήσιο rock, όπως αυτό το μάθαμε να συμβολίζει την αντίδραση, την έκφραση της νεανικής οργής και να βγάζει αυθάδικα τη γλώσσα προς κάθε τι συντηριτικό και political correct. Το μουσικό τους χαρμάνι περιέχει γενναίες δόσεις από Ramones, Stooges, MC5, Sex Pistols, New York Dolls, garage ήρωες του underground, αλλά ταυτόχρονα οφείλει πολλά στον Neil Young και στο χαοτικό ήχο των 13th Floor Elevators. Ο νέος τους δίσκος φέρει το όνομα ''New York City'', όπου πέρα από πόλη καταγωγής των The Men, είναι η πόλη που γαλούχησε περισσότερο από κάθε άλλη το rock 'n' roll και το punk. Το ''New York City'' είναι το soundtrack ενός οργιαστικού rock 'n' roll party, όπου τα πάντα τα έχεις ξανακούσει αλλά αυτό δεν σε ενδιαφέρει καθόλου. Σε παρασύρει σε ξέφρενο χορό και σου μεταδίδει τη μαγεία και την ένταση του rock, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που έκαναν σπουδαίοι δίσκοι του παρελθόντος.

Το ''New York City'' ξεκινά με τραγούδια δυναμίτες, να μας βάζουν στο κλίμα της νέας δουλειάς των The Men. Το εναρκτήριο ''Hard Livin''' θα μπορούσε επαξια να σταθεί στο ντεμπούτο New York Dolls και το ''Peace Of Mind'' σε παρασύρει με το βρώμικο rock 'n' roll του. Στο ''Echo'' φλερτάρουν επιτυχημένα με το πρώιμο hardcore και το ''God Bless The U.S.A.'' ακούγεται σαν οι Husker Du να διασκευάζουν Ramones. Στα ''Eye'' και ''Round The Corner'' την τιμητική του την έχει το proto punk των MC5 και των Stooges και στο ''Eternal Recurrence'' επανέρχονται στο βρώμικο και groovy rock 'n' roll. Στο ''Through The Night'' είναι μία σπινταρισμένη εκδοχή των Black Lips και ο δίσκος κλείνει με τα ''Anyway I Find You'' και κυρίως το ''River Flows'' να παραπέμπουν σε Neil Young & The Crazy Horse και δίσκους σαν το ''Zuma'' και το ''Ragged Glory''. Το ''New York City'' είναι ένα οργιαστικό rock 'n' roll party. Σαν αυτά που πηγαίνει κάποιος και φεύγει καταϊδρωμένος από τον χορό, την ανάσα του να μυρίζει αλκοόλ από τα δέκα μέτρα και τα ρούχα του να έχουν απορροφήσει την κάπνα από τα τσιγάρα.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon