Τελευταίες παραστάσεις για το μιούζικαλ "Μην κοιτάς το φεγγάρι'' στο θέατρο act

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το θέατρο Act ανακοινώνει τα δύο τελευταία τετραήμερα της πρωτότυπης μουσικοθεατρικής παράστασης «Μην κοιτάς το φεγγάρι» που θα πραγματοποιηθούν Πέμπτη 15/3-Κυριακή 18/3 και Πέμπτη 22/3-Κυριακή 25/3,στις 21.30.

Η προσέλευση του  Πατρινού κοινού στις μέχρι τώρα παραστάσεις  ήταν εντυπωσιακή, με ενθουσιώδη σχόλια για αυτήν την πρωτότυπη και τολμηρή παράσταση μουσικού θεάτρου.


Παρακάτω είναι κάποιες από τις κριτικές που απέσπασε η παράσταση:

«Οι δώδεκα νέοι ηθοποιοί επιδεικνύουν εξαιρετική πλαστικότητα, με στοχευμένη κίνηση ολόκληρου του σώματος ώστε να χρησιμοποιήσουν όλο το χώρο του θεάτρου. Εξαιρετικές φωνές, που υποστηρίζουν άψογα το όλο εγχείρημα, με καθαρή απόδοση, ώστε σε κάθε σκηνή να ξέρουμε ακριβώς τι διαδραματίζεται». Δημήτρης Ζαπάντης, Κριτικός.

«Αξίζει να δει κανείς την παράσταση μόνο και μόνο για να απολαύσει το ταλέντο τους αλλά και τον τρόπο που απολαμβάνουν οι ίδιοι το παίξιμό τους, οργανωμένοι από μια ευρηματική, μοντέρνα και πλούσια κινησιολογία, η οποία, εκτός των άλλων, παίζει και τον ρόλο του σκηνικού: Με την κατάλληλη χορογραφία, εξηγείται ο τόπος και ο χώρος υποδειγματικά.» Κων/νος Μάγνης,Δημοσιογράφος.

Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21.30 στο θέατρο act στις Σκάλες Γεροκωστοπούλου 65 στην Πάτρα.

Τιμές εισιτηρίων: 13€(κανονικό),10€(φοιτητές,άνεργοι),6€ θεατρολόγοι.
Πληροφορίες – κρατήσεις – προπώληση: 2610272037 & 6936122263

Βίντεο τρέηλερ:

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon