"Ένα ελεύθερο ζευγάρι" των Ντάριο Φο και Φράνκα Ράμε στο θέατρο act

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το θέατρο act με πολλή χαρά ανακοινώνει επιπλέον παραστάσεις για την εξαιρετικά επιτυχημένη του παραγωγή που ενθουσίασε το θεατρόφιλο κοινό της Πάτρας σημειώνοντας αλλεπάλληλες sold out παραστάσεις.

Πρόκειται για την κλασσική κωμωδία «Ένα ελεύθερο ζευγάρι» του βραβευμένου με Νόμπελ λογοτεχνίας Ιταλού θεατρικού συγγραφέα Ντάριο Φο και της συζύγου του ηθοποιού Φράνκα Ράμε με τους εκρηκτικούς Κατερίνα Τασσύ και Παλαιολόγο Χαλίδα.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η ηθοποιός και σκηνοθέτις Δήμητρα Λαρεντζάκη.

Η παράσταση θα επιστρέψει στο θέατρο act (Σκάλες Γεροκωστοπούλου 65, Πάτρα) από την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020 και θα παίζεται κάθε Πέμπτη του Μαρτίου στις 21.30 μόνο για τέσσερις παραστάσεις.

Λίγα λόγια για το έργο:

Ένα ζευγάρι πάνω σε ένα μικρό ξύλινο πατάρι. Ένας άντρας και μια γυναίκα. Δυο κόσμοι τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους. Θα συναντηθούν για να μοιραστούν με το κοινό την ιστορία της σχέσης τους, τις αλήθειες και τα ψέματα ενός γάμου. Θα προσπαθήσουν να βάλουν όρια, θα συγκρουσθούν, θα απελπιστούν, θα απειλήσουν ο ένας τον άλλο, θα τραγουδήσουν, θα χορέψουν, με ένα όπλο στο χέρι και με ένα πιστολάκι για τα μαλλιά. Οι ερωτικές σχέσεις όταν φτάνουν σε αδιέξοδο, οι άνθρωποι χάνουν το μέτρο και όλα συμβαίνουν μέσα σε μια υπερβολή. Μια ακραία ξεκαρδιστική κωμωδία  του Ντάριο Φο και της Φράνκα Ράμε για την μεγαλύτερη περιπέτεια  στις ζωές των ανθρώπων: Τον έρωτα.

Ταυτότητα παράστασης:
Κείμενο: Ντάριο Φο – Φράνκα Ράμε
Σκηνοθεσία: Δήμητρα Λαρεντζάκη
Σκηνικά-κοστούμια: Μαρία Βασιλάκη
Μουσική: Διονύσης Μπάστας
Φωτισμοί: Ιωάννης Αναστασόπουλος
Βίντεο: Ανδρέας Λαμπρόπουλος
Παραγωγή: θέατρο act 2019-2020
Ερμηνεύουν: Κατερίνα Τασσύ – Παλαιολόγος Χαλίδας

Στο θέατρο act (Σκάλες Γεροκωστοπούλου 65, Πάτρα)
Από Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020
Κάθε Πέμπτη του Μαρτίου στις 21.30 για τέσσερις μόνο παραστάσεις
Διάρκεια: 60 λεπτά
Εισιτήρια: 12€ (κανονικό), 9€ (μειωμένο), 6€ (θεατρική ατέλεια)

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 2610272037 και 6936122263 και στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης του θεάτρου.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon