Το soundtrack του Stranger Things κυκλοφορεί σε κασέτα

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Όπως και η όλη αισθητική της σειράς, έτσι και η μουσική που έντυσε το "Stranger Things" είχε ξεκάθαρες αναφορές στα 80's, σε σημείο που έφτασαν να την διασκευάσουν μέχρι και οι Tangerine Dream.Με την συμπλήρωση ενός χρόνου από την κυκλοφορία της σειράς (στις 15 Ιουλίου), το Netflix το γιορτάζει με 2 επετειακές κασέτες, για τα αντίστοιχα volume του soundtrack της σειράς, που θα κυκλοφορήσουν μια μέρα πρίν το άτυπο αυτό γενέθλιο και θα μπορεί κανείς να τα βρεί μόνο στο Urban Outfitters, ενώ οι θήκες τους θα είναι σαν αυτές των βιντεοκασετών που όλοι ξέρουμε. Πριν από λίγο καιρό είχε προηγηθεί και η αντίστοιχη κυκλοφορία σε βινύλιο. Το Stranger Things επιστρέφει με την δεύτερη σεζόν να κάνει πρεμιέρα στις 31 Οκτωβρίου, ανήμερα του αμερικάνικου Halloween.

Δείτε τις φωτογραφίες για το πως θα είναι αυτές οι κασέτες αλλά και το πρώτο teaser της δεύτερης σεζόν:

 

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon