To Narcos επιστρέφει δυναμικά, χωρίς Escobar αλλά με Cali Cartel

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

To Narcos έχει ζωή και μετά τον Πάμπλο Εσκομπάρ. Αυτός θα ήταν ένας τίτλος για την επιστροφή της γνωστής σειράς με θέμα την ιστορία των καρτέλ ναρκωτικών στην Κολομβία, που θα προβληθεί για τρίτη σεζόν, όπως πάντα μέσα από την πλατφόρμα του Netflix. Ο δεύτερος κύκλος μας άφησε με την πτώση της αυτοκρατορίας και τελικά τον θάνατο του του περιβόητου βαρώνου, οπότε μένει να δούμε την συνέχεια των ναρκοιστοριών χωρίς την επιβλητική φυσιογνωμία του Εσκομπάρ. Πλέον κουμάντο κάνει το Cali καρτέλ που προσπαθεί να επεκταθεί και στην Νέα Υόρκη, ενώ στην καταπολέμηση του συνεχίζει να έχει καθοριστικό ρόλο ο αγαπημένος μας πράκτορας Jabier Pena.

Μπορεί πλέον να πρέπει να συμβιβαστούμε με την απουσία του κεντρικού χαρακτήρα των προηγούμενων δυο σεζόν, αλλά από το τρέιλερ η συνέχεια φαίνεται εκρηκτική και θα έρθει στις οθόνες μας την 1η Σεπτεμβρίου.

Δείτε τo trailer και ένα μινι-preview:

 

 

 

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon