Νέο teaser, αφίσα και ημερομηνία για τον δεύτερο κύκλο του Stranger Things

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Τον Αύγουστο της περασμένης χρονιάς το Netflix επιβεβαίωσε και επίσημα την (αναμενόμενη μετά την αδιαμφισβήτητη επιτυχία της σειράς) επιστροφή του "Stranger Things" για μια δεύτερη σεζόν. Η αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας των 9 νέων επεισοδίων της σειράς φαινόμενο, ήταν στις 31 Οκτωβρίου ανήμερα του Halloween. Σήμερα, μαζί με ένα ακόμα teaser και μια καινούρια αφίσα, έγινε γνωστή η αλλαγή της ημερομηνίας της πρεμιέρας, καθώς μεταφέρθηκε 4 μέρες νωρίτερα και συγκεκριμένα για τις 27 Οκτωβρίου!

Δείτε το teaser παρακάτω και ετοιμαστείτε για ένα ακόμα γύρο παράξενων καταστάσεων με την ατμόσφαιρα της δεκαετίας του '80:

Διαβάστε επίσης:
Το Stranger Things σε προκαλεί για ένα ταξίδι στο παρελθόν!​
Το Stranger Things επιστρέφει για 2η σεζόν και πλέον έχουμε και teaser!
Το soundtrack του Stranger Things κυκλοφορεί σε κασέτα​
Οι Tangerine Dream διασκευάζουν το soundtrack του "Stranger Things"

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon