"Το πράσινό μου το φουστανάκι" της Λένας Κιτσοπούλου στο θέατρο act

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το θέατρο act παρουσιάζει το συναρπαστικό θεατρικό έργο της Λένας Κιτσοπούλου που κέρδισε το κοινό και τους κριτικούς:

«Το πράσινό μου το φουστανάκι»

Μια γυναίκα, ένας άνθρωπος, όπως όλοι μας, που δεν έγινε ποτέ πειραματόζωο σε εργαστήρια, δεν είναι καμικάζι, δεν πείνασε ποτέ της, δεν καθάρισε ποτέ τζάμια αυτοκινήτων, δεν είναι από το Αφγανιστάν, ούτε από την Παλαιστίνη, ούτε από την Αφρική, μεγάλωσε πολιτισμένα, έχει φίλους, γνωστούς, συγγενείς, ζει μια φυσιολογική ζωή, αλλά πάντα κάτι φταίει. Εκείνη περιμένοντας να συμβεί κάτι μαγικό, σκαρώνει στίχους σε δεκαπεντασύλλαβο και αναζητά την όμορφη θέα του κόσμου, πάνω απ’ τις ταράτσες των πολυκατοικιών.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Μαρία Αιγινίτου. Ερμηνεύει η Τζούλη Σούμα.

Τρέιλερ παράστασης:

Ταυτότητα Παράστασης:
Κείμενο: Λένα Κιτσοπούλου
Σκηνοθεσία: Μαρία Αιγινίτου
Ερμηνεύει η Τζούλη Σούμα
Σκηνικά: Γιάννης Θεοδωράκης
Κουστούμια: Νίκος Καρδώνης
Φωτισμοί: Δημήτρης Μπαλτάς
Μουσική: Σπύρος Παρασκευάκος
Επιμέλεια κίνησης: Φαίδρα Σούτου
Φωτογραφίες: Αντώνης Λέκκος
Βοηθός σκηνοθέτη: Σοφία Καστρησίου
Υπεύθυνη επικοινωνίας: Τζίνα Φουντουλάκη

Update: Λόγω μεγάλης ζήτησης, εκτός από την Πέμπτη 16 και την Παρασκευή 17 Μαρτίου στις 21.30, η παράσταση θα παιχτεί και το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 21.30

Διάρκεια: 70’
Εισιτήρια: 12 € (Κανονικό) 10 € (Φοιτητικό) 5€ (για άνεργους,  φοιτητές Θεατρικών Σπουδών και σπουδαστές δραματικών σχολών)
Κρατήσεις – πληροφορίες: 2610272037 - 6936122263

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon