"Πούπουλα" στο θέατρο act

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Λόγω της μεγάλης προσέλευσης του πατρινού κοινού το θέατρο act ευχαριστεί όλους τους θεατές που παρακολούθησαν την παράσταση «Πούπουλα» και ανακοινώνει μία τελευταία παράσταση την Παρασκευή 10 Ιουνίου στις 21.30

Η Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα "Σκαλέτα" υπό την καθοδήγηση της ηθοποιού Γεωργίας Ηλιοπούλου παρουσιάζει το θεατρικό έργο του Τηλέμαχου Τσαρδάκα «Πούπουλα» στο θέατρο act.

Πρόκειται για μια μαύρη κωμωδία με πολλές ανατροπές και πολλά ευτράπελα, με φόντο τις ξεχωριστές κωμικοτραγικές συνθήκες της Ελλάδας της τελευταίας δεκαετίας.

ΥΠΟΘΕΣΗ:

Μία γυναίκα βρίσκεται νεκρή. Η αστυνομία θέλει να λύσει γρήγορα την υπόθεση και μετά να σχολάσει. Ένας νεκροθάφτης ζητάει συνέχεια δανεικά. Μια πόρνη έχει πολλή ζήτηση. Ο προαγωγός της είναι πανάσχημος. Ένας κοσμικός συγγραφέας είναι το πρόσωπο της χρονιάς. Ένας άνεργος νεαρός έχει πτυχίο και μάστερ. Μία όμορφη φοιτήτρια βαριέται. Η ιδιοκτήτρια ενός καταστήματος λέει συνέχεια αστεία. Ένας πατέρας είναι περήφανος για τα παιδιά του. Και οι γειτόνισσες τα ακούνε όλα.

«Πούπουλα» του Τηλέμαχου Τσαρδάκα από την Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα "Σκαλέτα".

Σκηνοθεσία: Γεωργία Ηλιοπούλου
Παίζουν:
Μάνθος Φαλιέρης: Κωνσταντινος Θεοδωροπουλος
Ισίδωρος Παπαχαρούλης: Μπάμπης Μιχαλόπουλος
Μαριος Παπαχαρούλης: Αλέξανδρος Χασαπογιάννης
Λάκης Παπαχαρούλης: Νίκος Τασακόπουλος
Ρόζα Κονταξη: Ολυμπία Τασακοπούλου
Όλγα: Αφροδίτη Καλαντζή
Γλυκερία: Σοφία Μπότη
Αγγελοπούλου: Βιβή Λουκοπούλου
Ντάλια Τσαγκρουνού: Αγγελική Παναγιωτακοπούλου
Μαλαφούρης Σπυριδων, Αντρέας: Ηλίας Γιαννιάς
Οργανο , Μιχάλης, Τραγουδίστρια: Δήμητρα Κωνσταντοπούλου
Τζούλια: Φαίη Μαραγκού
Μόνικα: Mirela Hazbi
Θεός, Γιατρός: Σοφία Αρβανίτη 

«Πούπουλα» του Τηλέμαχου Τσαρδάκα στο θέατρο act | Σκάλες Γεροκωστοπούλου 65
Παρασκευή 10 Ιουνίου στις 21.30
Γενική είσοδος: 6€
Πληροφορίες - Κρατήσεις: 2610272037, 6936122263

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon