Εργαστήριο θεάτρου κούκλας για παιδιά στο θέατρο act - 10ος κύκλος

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το θέατρο act και η ομάδα Synthesis 748 από το Παρίσι σε συνεργασία με την Κορίνα Κοτσίρη, κουκλοπαίχτρια και ηθοποιό διοργανώνει ένα εικαστικό εργαστήριο θεάτρου κούκλας για παιδιά που συνδυάζει αρμονικά την εικαστική με την θεατρική δημιουργία. Το εικαστικό εργαστήρι, πραγματοποιείται ένα Σαββατοκύριακο το μήνα και έχει αυτόνομο περιεχόμενο.

Αυτό το Σαββατοκύριακο  τα παιδιά συναντούν  την γλυπτική. Μορφοποιούν γλυπτά και μόμπιλ παράξενα και μοναδικά ανακατεύοντας υλικά όπως ο  πηλός, το σύρμα, χαρτόνια, φύλλα αλουμινίου, ξύλο. Η έμνπνευσή μας τα κινητά γλυπτά του Αλεξάντερ Κάλντερ, οι διάσημες φιγούρες του Αλμπέρτο Τζιακομέτι και τα γλυπτά κολάζ του Χανς Αρπ. Προσθέτουμε καλοκαιρινές πινελιές και απολαυστικό θεατρικό παιχνίδι με θέμα την αν-ισορροπία.

Εργαστήριο θεάτρου κούκλας για παιδιά | Στο θέατρο Αct (Σκάλες Γεροκωστοπούλου 65)
Σχεδιάστρια προγράμματος / Εισηγήτρια: Κορίνα Κοτσίρη
10ος κύκλος : Σάββατο 4 και Κυριακή 5 Ιουνίου 2016
Κόστος συμμετοχής: 20 ευρώ ο κάθε κύκλος διάρκειας 4 ωρών
Ειδική προσφορά  για 2 αδέρφια 30€ το Σαββατοκύριακο.
Πληροφορίες – συμμετοχές: Κορίνα Κοτσίρη 6977545994 και 6936122263 ([email protected]).

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon