Stand up comedy night στο θέατρο act με τον Μιχάλη Μαθιουδάκη και τον Βύρωνα Θεοδωρόπουλο

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το θέατρο act με υπερηφάνεια παρουσιάζει τον Μιχάλη Μαθιουδάκη και τον Βύρωνα Θεοδωρόπουλο για μία μοναδική βραδιά stand up κωμωδίας το Σάββατο 14 Νοεμβρίου στις 21.30.

Μετά από μία σειρά sold out παραστάσεων στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη έρχονται για πρώτη φορά στην Πάτρα για να μας χαρίσουν μία μοναδική stand up comedy παράσταση που ξεφεύγει από τα χιλιοειπωμένα πολιτικά και σεξιστικά κλισέ και ασχολείται με τα μικρά και ασήμαντα πράγματα της ζωής που με ένα παράξενο τρόπο μας ενώνουν όλους.

Σάββατο 14 Νοεμβρίου στις 21.30
Γενική είσοδος: 5 ευρώ
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2610272037, 6936122263

Λίγα λόγια για του κωμικούς:

Ο Μιχάλης Μαθιουδάκης είναι ηθοποιός και stand up κωμικός και έχει συνεργαστεί με τις ομάδες Άσκηση, Pequod, blitz. Έχει βραβευτεί με το πρώτο βραβείο κοινού και επιτροπής στο 3ο Stand – Up Comedy Festival.

Ο Βύρων Θεοδωρόπουλος είναι stand up κωμικός με πάνω από 300 παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα, συμμετείχε στο stand up for Unicef το 2014 και το 2015. Τέλος, έχει οργανώσει πάνω από 15 παραστάσεις ανοικτού μικροφώνου (open mic) για νέους κωμικούς.

Ενδεικτικά Links:

Μιχάλης Μαθιουδάκης

Βύρωνας Θεοδωρόπουλος

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon