Μια ανοιξιάτικη βόλτα στους δρόμους της Μαδρίτης

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Η άνοιξη, χωρίς αμφιβολία, αποτελεί πάντοτε μια πολύ ωραία αφορμή για ένα ταξίδι, είτε μέσα στη χώρα μας, είτε εκτός αυτής. Αφού λοιπόν πέρασαν οι γιορτινές και οικογενειακές μέρες του Πάσχα, αποφασίσαμε να πάρουμε μαζί μας μόνο τα βασικά, γεμίζοντας 2 βαλίτσες η κάθε μία (γνωστό και αναπόφευκτο κοριτσίστικο σύνδρομο) και να ταξιδέψουμε μέχρι την ισπανική πρωτεύουσα. Ο καιρός ιδανικός, προσφέρθηκε για ατελείωτες  βόλτες, τόσο στους  δρόμους της πανέμορφης και ηλιόλουστης Μαδρίτης, όσο και στα γραφικά σοκάκια του γειτονικού Τολέδο που σε παραπέμπουν άμεσα σε ένα τοπίο βγαλμένο από ταινία μεσαιωνικού χαρακτήρα.

Φωτογραφίες: Αιμιλία Θεολόγη

                                   

                                   

                                   

                                   

                                   

Υ.Γ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελισάβετ (fashion editor του site μας), τον Marcos και τον Andres που κατάφεραν να μας δείξουν κάθε υπέροχη πτυχή της πόλης. Το παράπονο βέβαια που μου έμεινε φεύγοντας είναι το εξής. Γιατί οι ελληνικές πόλεις να θυμίζουν λίγο έως καθόλου την αγαπημένη πλέον Μαδρίτη; Δεν μιλάμε προφανώς για συνολική ατμόσφαιρα και κουλτούρα. Εκεί, τα χάσματα εύκολα γεφυρώνονται. Ξέρω, ξέρω. Αιώνια παράπονα του Έλληνα. Δύο χώρες τόσο κοντά, αλλά ταυτόχρονα τόσο μακριά...

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon