Δύο φωτογραφικοί φακοί σ’ ένα αφιέρωμα στην ήρεμη και παραμυθένια Ζυρίχη

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Ελβετία και ότι είδαμε σ’ αυτήν, από την ξενάγηση ενός Έλληνα που πλέον ζει εκεί. Παραμυθένια σκηνικά πόλεων με φόντο τις επιβλητικές και ταυτόχρονα ελκυστικές Άλπεις να τα πλαισιώνουν. Μέρη πάνω από τα σύννεφα εκεί όπου ζούσαν δράκοι, ίσως και πριγκίπισσες. Μια πόλη που τη χαρακτηρίζει η ηρεμία και η ασυνήθιστη για εμάς, ησυχία. Μια ησυχία που θα έλεγες ότι συμβαίνει, για να μην ξυπνήσουμε από το όνειρο.

Ο φακός του Γιάννη Σιαμάνη και της Εύης Αγγελακοπούλου βρέθηκε στην Ζυρίχη και στο γνωστό βουνό των Άλπεων Pilatus και προσπάθησε να αποτυπώσει όσο αυτό είναι εφικτό το σκηνικό του παραμυθιού.  Γιατί ως γνωστόν τα παραμύθια δεν τα αποτυπώνεις, τα ζεις. 

Γιάννης ΣιαμάνηςΕύη Αγγελακοπούλου

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon