"Το Κρυφό Ευαγγέλιο" στο θέατρο act - Παράταση Παραστάσεων

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το θέατρο act  θέλει να ευχαριστήσει το θεατρόφιλο κοινό της πόλης μας για την μεγάλη ανταπόκριση που είχε η παράσταση «Το Κρυφό Ευαγγέλιο».

Μετά από 15 παραστάσεις, οι οποίες απέσπασαν  θετικές κριτικές  και κολακευτικά σχόλια, το θέατρο act ανακοινώνει τρεις ξεχωριστές παραστάσεις την Τετάρτη 14, Πέμπτη 15 και την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου.

Το Κρυφό Ευαγγέλιο είναι μια σπαρταριστή βιβλική κωμωδία για την αθέατη πλευρά της ιστορίας, η οποία υπόσχεται μεγάλες δόσεις γέλιου αλλά και συγκίνησης. Αποτελείται από τέσσερις μικρές ιστορίες, βγαλμένες μέσα από τις σελίδες της Βίβλου και βασισμένες σε βινιέτες του Κάρελ Τσάπεκ. Μέσα από αυτές αποκαλύπτεται με ποιόν τρόπο συνέβησαν στην πραγματικότητα μερικά από τα πιο σημαντικά περιστατικά της Παλαιάς Διαθήκη, πως γράφτηκε ένα μεγάλο κομμάτι της  Ρωμαϊκής Ιστορίας αλλά και τι ακριβώς συνέβη τη νύχτα των Χριστουγέννων. Ίσως τελικά η «αληθινή» ιστορία να είναι πολύ πιο αστεία από την επίσημη.

Τη σκηνοθεσία του έργου, τα κείμενα και τους στίχους των τραγουδιών υπογράφει ο Τηλέμαχος Τσαρδάκας. Τη μουσική σύνθεση ο Διονύσης Μπάστας, ο οποίος παίζει ζωντανά επί σκηνής περίπου δέκα διαφορετικά όργανα. Τον σκηνικό χώρο και τα πάνω από 20 κοστούμια σχεδίασε η Μαρία Βασιλάκη, τους φωτισμούς ο Νίκος Σωτηρόπουλος, ενώ την κίνηση επιμελήθηκε η Κατερίνα Τασσύ.

Παίζουν: Τάκης Τσίτσας, Έφη Κεραμίδα, Διονύσης Μπάστας, Τηλέμαχος Τσαρδάκας, Τζούλια Ροδοπούλου, Ζακελίνα Κυρούση

Τετάρτη 14 έως και Παρασκευή 16 Ιανουαρίου στις 21.30
Τιμές εισιτηρίων: 12 ευρώ, 10 ευρώ (μειωμένο)
Πληροφορίες - Κρατήσεις: 2610272037 & 6936122263
www.act-theater.gr

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon