Πήτερ Μπαμ - Funny Magic Show στο θέατρο act

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το θέατρο act μετά την μεγάλη επιτυχία της παιδικής του παράστασης «Ο Χρυσός Τρίφτης και ο Σεφ Φέρρης» που είδαν χιλιάδες παιδιά και γονείς, παρουσιάζει ένα διαδραστικό σόου με τον Τάκη Τσίτσα. Ο αγαπημένος Σεφ Φέρρης των παιδιών επιστρέφει μόνο για 4 Κυριακές στο θέατρο act σε ένα διαφορετικό ρόλο.

Πήτερ Μπαμ - funny magic showΈνα πρόγραμμα γέλιου, διασκέδασης και ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια. Μαγικά, χορός, δώρα, διαγωνισμοί, ταχυδακτυλουργικά κόλπα. Ένα διαδραστικό σόου για όλη την οικογένεια.

Πήτερ Μπαμ - funny magic show
Με τον Τάκη Τσίτσα
Από 23/3 έως 13/4, κάθε Κυριακή στις 12.00 στο θέατρο act
Γενική είσοδος: 5€
Πληροφορίες-κρατήσεις: 6936122263, 2610272037

www.act-theater.gr

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon