Νέες αφίξεις στο βιβλιοπωλείο "Το Δόντι"

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Καινούρια βιβλία, καινούρια παιχνίδια, καινούριες ιδέες...

Διαλέξαμε μερικές από τις νέες αφίξεις στο «Δόντι» και σας τις προτείνουμε ανεπιφύλακτα!

Αθηνά Κακούρη, Τα δύο Βήτα, εκδ. Καπόν (κεντρική φωτογραφία)

Το νέο βιβλίο της Αθηνάς Κακούρη διερευνά τη σχέση ανάμεσα στον Ελ. Βενιζέλο και τον βασιλιά Κωνσταντίνο και το ρόλο τους στον εθνικό διχασμό των αρχών του 20ού αιώνα. Όχι με τη ματιά του ιστορικού, αλλά με τη ματιά του πολίτη που έχει μεν ξεκάθαρη πολιτική άποψη, αλλά που περισσότερο νοιάζεται να διαβάσουμε και να συζητήσουμε ξανά για τη σύγχρονη ιστορία μας.

Τιμή προσφοράς: 14.00 ευρώ (αρχική: 17.49)

Διαβάστε περισσότερα...

Πάμπλο Εσκομπάρ, ο πατέρας μου, εκδ. Μίνωας

Τηλεοπτικές σειρές, δημοσιεύματα, αλήθειες και μύθοι έρχονται τον τελευταίο καιρό μαζικά στο φως για τον Πάμπλο Εσκομπάρ. Η ζωή ενός από τους μεγαλύτερους εγκληματίες του 20ού αιώνα καταγράφεται τώρα μέσα από τη ματιά του γιου του, Χουάν Πάμπλο.

Τιμή προσφοράς: 16.92 ευρώ (αρχική: 18.80)

Διαβάστε περισσότερα...

Οι κούκλες της Αρίστης

Οι μοναδικές χειροποίητες κούκλες της Αρίστης Μπελαβγένη κέρδισαν από την πρώτη μέρα μια... περίοπτη θέση στο βιβλιοπωλείο. Τώρα σας περιμένουν με νέα σχέδια και με δυνατότητα να παραγγείλετε μια δημιουργία αποκλειστικά πάνω στη δική σας ιδέα!

Διαβάστε περισσότερα...

Εγκυκλοπαίδεια ελληνικών οχημάτων και αεροσκαφών

Εντάξει... αυτό το βιβλίο δεν είναι ακριβώς καινούριο, αλλά μόλις το ανασύραμε από το αρχείο, με τη βοήθεια των Αχαϊκών εκδόσεων, γι' αυτό και το προτείνουμε. Μια, σχεδόν συλλεκτική πια, έκδοση του 1995, η ιστορική «Εικονογραφημένη εγκυκλοπαίδεια ελληνικών οχημάτων και αεροσκαφών» του Λάμπρου Σκαρτσή περιλαμβάνει φωτογραφίες, αναμνήσεις και στοιχεία για τα ελληνικά οχήματα κάθε είδους, ένα κεφάλαιο που το αγνοούμε αδικαιολόγητα.

Τιμή προσφοράς: 14.00 ευρώ (αρχική: 18.67)

Διαβάστε περισσότερα...

https://todontibooks.wordpress.com/

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon