Παρουσιάζεται το κόμικ "Teacherrific" του Δ. Φάκου

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το κόμικ «Teacherrific» του Διονύση Φάκου θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019 στις 8.00 μ.μ. στον νέο χώρο των εκδόσεων «Το Δόντι» (Καραϊσκάκη 147, Πάτρα). Το βιβλίο θα παρουσιάσει η Μαριετίνα Βαρβαρίγου, μέλος Θεατρικής Ομάδας Πανεπιστημίου Πατρών.

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Όταν ο κομίστας Διονύσης Φάκος κυκλοφόρησε πριν λίγα χρόνια σε ιδιωτική έκδοση το πρώτο «Teacherrific», με τις περιπέτειες ενός καθηγητή εικαστικών στο σχολείο, όλοι όσοι το διάβασαν αναζητούσαν τη συνέχεια. Ήρθε η ώρα της λοιπόν. Το νέο «Teacherrific» με καινούριες περιπέτειες του καθηγητή και με μια επιλογή από τις παλιότερες, κυκλοφόρησε και ήδη τόσο ο πρωταγωνιστής του όσο και οι μαθητές του έχουν φανατικούς θαυμαστές.

Ο Διονύσης Φάκος είναι απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών και εργάζεται στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Ζει στην Πάτρα. Το «Teacherrific» είναι το τρίτο του κόμικ που κυκλοφορεί από το «Δόντι» Έχουν προηγηθεί τα «London» (2017) και «Transylvania» (2018).

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon