Είδαμε τους Penny & The Swingin' Cats στο Mirasol

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Φωτογραφίες: Γιώργος Στυλιανός

Το προηγούμενο Σάββατο οι Penny & The Swingin' Cats εμφανίστηκαν live στο Mirasol. Μεσημεράκι, δίπλα στη θάλασσα, με την αντίστοιχη χαλαρή ατμόσφαιρα, τι καλύτερο από το να ακούσουμε μία μπάντα που εστιάζει πάνω από όλα στη δημιουργία μίας feel good ατμόσφαιρας, μετά την καθιερωμένη βουτιά. Γύρω στη έξι ανέβηκε στη σκηνή η Penny συνοδεία της μπάντας της και εξαρχής θέλησε να παίξει το παιχνίδι με τους δικούς της όρους. Έχοντας τον αέρα star αποφάσισε να κερδίσει το κοινό με τη μία, κάτι που δεν είναι και ιδιαίτερα εύκολο, μιας και πολλοί βρίσκονταν τυχαία στο χώρο ή απλά είχαν την περιέργεια να παρακολουθήσουν ένα live με δωρεάν είσοδο. Γενικά τα δωρεάν live είναι αρκετά δύσκολα για τον εμφανιζόμενο καλλιτέχνη, αφού πάρα πολλοί αγνοούν σε μεγάλο βαθμό τη δουλειά του, οπότε είναι και δύσκολη η αλληλεπίδραση καλλιτέχνη-κοινού. Η Penny όμως δεν μάσησε από αυτά και με κύριο όπλο της τις διασκευές σε κλασσικά standards του παλιού κλασσικού ''ελαφρού'' τραγουδιού, τα οποία είναι και κτήμα των περισσότερών μας, ξεσήκωσε με τη μία την πλειοψηφία των παρευρισκόμενων. Ακούσαμε διασκευές σε Γούναρη, Χιώτη, Μουζάκη κ.α., πάντα προσαρμοσμένες στο swing στυλ της μπάντας, παρέα με δικά τους κομμάτια αλλά και διασκευές σε κλασσικά αγγλόφωνα κομμάτια. Η εξαιρετική μουσική κατάρτιση των Swingin' Cats βοήθησε ώστε να μην υπάρξει κοιλιά στο live, ενώ η ίδια η Penny μιλούσε αρκετά ανάμεσα στα κομμάτια, συμβάλλοντας στο να υπάρχει η ατμόσφαιρα που ταιριάζει με το χώρο και την ώρα.

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon