To Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Psarokokalo στον Συνδετήρα

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Μαρτίου στην Πάτρα, ο "Συνδετήρας" σε συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Psarokokalo (www.psarokokalo.gr), φιλοξενεί την προβολή 18 ταινιών μικρού μήκους ,από 12 χώρες, με διακρίσεις στα σημαντικότερα διεθνή κινηματογραφικά φεστιβάλ (Καννών, Ρόττερνταμ, Βαρσοβίας κ.α.).

Το φεστιβάλ Psarokokalo είναι ένα ετήσιο φεστιβάλ, που διοργανώνεται από το 2006 στην Αθήνα με επιτυχία, ενώ παράλληλες προβολές και δράσεις παρουσιάζονται σε διάφορες πόλεις και νησιά της Ελλάδας (Θεσσαλονίκη, Άνδρος, Σέριφος, Σύρος, Μυτιλήνη).

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 3 διαφορετικές προβολές :

Σαββάτο 20.00-22.00
Κυριακή  16.00-18.00, 20.00-22.00

Είσοδος Ελεύθερη
Συνδετήρας, Αλ. Υψηλάντου 146, Πάτρα

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon