Έκθεση φωτογραφίας με θέμα "Αφημένα Εργοστάσια"

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Η Ανοικτή Φωτογραφική Ομάδα Πολύμορφο του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ – Πάτρας διοργανώνει έκθεση φωτογραφίας με θέμα: «Αφημένα Εργοστάσια»

Στην Πάτρα και στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν τα σημάδια μιας εποχής που έχει κάνει οριστικά τον κύκλο της. Τα παλιά εργοστάσια είναι ακόμη εδώ, αφημένα στο έλεος του καιρού και των πλιατσικολόγων. Για όσους συμμετείχαν στις φωτογραφικές εξορμήσεις της ομάδας Πολύμορφο, αποτέλεσαν μια αφορμή για να ανιχνεύσουν το χρόνο και το φως.

Θα μπορέσετε να δείτε τις 64 φωτογραφίες της έκθεσης από την Παρασκευή 9/1 και μέχρι τις 6/2/2015. Ώρες Λειτουργίας τις καθημερινές από 19:00-22:00.

Συμμετέχουν με έργα τους:
Αθανασόπουλος Φώτης, Βάινος Νίκος, Γεωργοπούλου Μαρία, Γιαννοπούλου Μαίρη, Καούρη Βιβή, Κοπανάς Γιάννης, Κοσσυφίδου Μαρία, Λαμπροπούλου Αρετή, Λυμπέρη Βάσω, Μιμή Λένα, Παναγόπουλος Γιώργος, Παπαγιαννούλη Ναντίνα, Παπαδημητρίου Θάνος, Πουλή Σόνια, Προδρομάκη Ζωή, Σαρχώσης Δημήτρης, Τσέλος Κώστας και Χρηστάρας Δημήτρης

Εγκαίνια:Παρασκευή 9/1/2015, ώρα 20:00 στο στέκι ΠΟΛΥΜΟΡΦΟ του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ (Ηλέκτρας 12, πλησίον 7ου Λυκείου)

Πληροφορίες:
[email protected]
6978445829 (κ. Κοπανάς)

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon