"Χρώματα": Έκθεση ζωγραφικής της Νάσιας Πανταζοπούλου

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Η Νάσια Πανταζοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα. Σπούδασε στην Φλωρεντία και σήμερα εργάζεται ως χημικός φαρμάκων. Δίπλα στην ζωγράφο μητέρα της, σ' ένα περιβάλλον εικόνων και χρωμάτων, από πολύ μικρή ηλικία εξοικειώθηκε με την τέχνη, τον πειραματισμό, την δημιουργικότητα. Για χρόνια ζωγράφιζε ερασιτεχνικά, αλλά τά έργα της έμεναν στους τοίχους του σπιτιού της όπου τά μοιραζόταν με λιγοστούς μόνο φίλους.

Πιο συστηματικά ασχολήθηκε με την ζωγραφική από το 2008 και η δουλειά της πρωτοεμφανίσθηκε  στο Φεστιβάλ Fringe στην Αθήνα το 2009 και το 2014. Κυρίως εστιάζει στο χρώμα, ενώ πειραματίζεται συνεχώς με τις τεχνικές πού χρησιμοποιεί.

Η πρώτη ατομική της έκθεση σηματοδοτεί την εικαστική της πορεία και συνοψίζει την διαδρομή της από το παιχνίδι στην έκφραση και από την ανάγκη στην δημιουργία. 

Εκθεσιακός χώρος "Παλίσσανδρος" , Ερμού 8, Πάτρα
Εγκαίνια έκθεσης: 5 Δεκεμβρίου
Διάρκεια έκθεσης: 2-16 Δεκεμβρίου

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon