Watchlist: Οι προτεινόμενες ταινίες της εβδομάδας

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Il capitale umano (2013) 

Ένας μεσοαστός ελεύθερος επαγγελματίας που αναζητά τρόπους να αυξήσει το οικονομικό του κεφάλαιο, η έγκυος γυναίκα του, ένας πλούσιος τυχοδιώκτης άντρας που «βοηθά» τον πρώτο να πετύχει τους στόχους του, η γυναίκα του που αν και πλούσια ζει κενά και απελπισμένα, καθώς και τα παιδιά των 2 ζευγαριών που έχουν στενή σχέση.Οι μοίρες των δύο οικογενειών δένονται ανεπανόρθωτα, ύστερα από ένα σοβαρό ατύχημα που λαμβάνει χώρα το βράδυ της Παραμονής των Χριστουγέννων.Έξι χαρακτήρες που συνθέτουν την ιστορία με την Valeria Bruni Tedeschi ως Carla να ξεχωρίζει και να δίνει μια εξαιρετική ερμηνεία ανάλογη με αυτή στο φανταστικό "Viva La Liberta".

http://www.imdb.com/title/tt2465578/?ref_=nv_sr_1

The Selfish Giant (2013)

Σε μια πόλη του εγγλέζικου Βορρά, ο 13χρονος Arbor αποβάλλεται από το σχολείο και αρχίζει να περιφέρεται στη γειτονιά μαζί με τον κολλητό του Swifty μαζεύοντας παλιοσίδερα και κλέβοντας καλώδια. Η γνωριμία τους με τον ρακοσυλλέκτη της περιοχής και η συμμετοχή τους σε αυτοσχέδιες ιπποδρομίες θα δοκιμάσουν τη φιλία των αγοριών, τα οποία αποφασίζουν να οργανώσουν μια επικίνδυνη κλοπή καλωδίων.Με πικρό χιούμορ και σκληρή ειλικρίνεια, η πρωτοεμφανιζόμενη Clio Barnard αφηγείται μια οδυνηρή ιστορία ενηλικίωσης με φόντο τη χρεωκοπημένη σε κάθε επίπεδο - εργασιακό, σχολικό, οικογενειακό - μεταβιομηχανική βορειοευρωπαϊκή πραγματικότητα.

http://www.imdb.com/title/tt2304426/?ref_=nv_sr_1

Starred up (2013)

Ο Έρικ, ένας βίαιος, απροσάρμοστος νεαρός, μεταφέρεται σε φυλακή ενηλίκων. Ανάμεσα στους τροφίμους βρίσκεται και ο πατέρας του, τον οποίο έχει να δει από πέντε χρόνων. Εκείνος, όντας μέσα στα κόλπα, προσπαθεί να τον προστατέψει, αλλά ο Έρικ αγωνίζεται να επιβληθεί σε συγκρατούμενους και φύλακες με τους δικούς του όρους. Βασισμένη στις εμπειρίες ενός ψυχολόγου των φυλακών η ταινία "Starred up"  δίνει μια θαρραλέα οπτική για την ζωή στη φυλακή. Η ιστορία πραγματεύεται μια σχέση πατέρα-γιου πίσω από τα κάγκελα.

http://www.imdb.com/title/tt2567712/?ref_=nv_sr_1

Παναγιώτης Ζαφείρας - Ιωάννης Πανταζόπουλος

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon