Οι Mogwai Επανακυκλοφορούν το Come On Die Young

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Με αφορμή τη συμπλήρωση δεκαπέντε χρόνων από την πρώτη του κυκλοφορία, οι Mogwai επανακυκλοφορούν έναν από τους σημαντικότερους δίσκους της πορείας τους, το Come On Die Young. Ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις η επανέκδοση θα περιέχει extra υλικό από τη συγκεκριμένη περίοδο της μπάντας, όπως demos, πρώιμες ηχογραφήσεις κομματιών του δίσκου και κάποια κομμάτια που δεν συμπεριλήφθηκαν στο αρχικό tracklist. Τη παραγωγή του δίσκου είχε αναλάβει ο Dave Fridmann, που κατάφερε να δώσει μία άλλη διάσταση στον ήχο των νεαρών τότε Σκωτσέζων. Οι Mogwai είναι από τα συγκροτήματα που καθιέρωσαν το post rock και το Come On Die Young μία από τις σημαντικότερες κυκλοφορίες του είδους. Ο δίσκος κυκλοφορεί από τη Chemikal Underground στις 16 Ιουνίου και θα πωλείται σε τετραπλό βινύλιο, διπλό cd και σε ηλεκτρονική μορφή. Φέτος μάλιστα οι Mogwai είχαν και καινούργιο δίσκο, το πολύ καλό Rave Tapes.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon