Το "Αφεντικό" στην Πάτρα: Παρουσίαση του βιβλίου για τον Bruce Springsteen από την ομάδα AREA 51

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Η ομάδα πολιτισμού και επικοινωνίας AREA 51, σε συνεργασία με το θέατρο ACT, παρουσιάζουν το δεύτερο βιβλίο της σειράς Λατέρνατιβ, το "Μπρους" του Πίτερ Έιμς Κάρλιν, που μόλις κυκλοφόρησε στα ελληνικά σε μετάφραση Γιώργου Μιχαλόπουλου.

Για να γιορτάσουμε την άφιξη του «Αφεντικού» στη χώρα μας καλούμε τους μεγαλύτερους fans του και γνώστες της μουσικής του Bruce Springsteen να μας μιλήσουν γι' αυτόν, το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στις 4 το μεσημέρι, στο Θεατρο ACT (Σκάλες Γεροκωστοπούλου).

Οι λατέρνατιβ (Σταύρος Διοσκουρίδης, Παναγιώτης Μένεγος), ο μεταφραστής του βιβλίου Γιώργος Μιχαλόπουλος, και οι Ανδρέας Μητρέλης και Τάκης Παπαδόπουλος (μέλη του ελληνικού community No Surrender) θα μας βάλουν για τα καλά στον σύμπαν του μεγάλου Αμερικανού καλλιτέχνη.

Μαζί τους και ο Κώστας Λειβαδάς, σε ένα live Boss set! σε Born In The USA ατμόσφαιρα για τον άνθρωπο που εξέφρασε πληρέστερα από κάθε άλλον την αμερικάνικη ψυχοσύνθεση των τελευταίων 40 χρόνων.

Την εκδήλωση υποστηρίζουν οι Εκδόσεις Το Ροδακιό και το βιβλιοπωλείο «Γωνιά του Βιβλίου».

Είσοδος Ελεύθερη

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon