Η βιογραφία του Morrissey αλλιώς: Εναλλακτικά εξώφυλλα

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

 

Η πολυσυζητημένη αυτοβιογραφία του φυσικού ηγέτη των Smiths, κυκλοφόρησε χθές επίσημα από τον εκδοτικό οίκο Penguin Classics, όπως είχαμε προαναγγείλει πριν από λίγο καιρό μέσα από τις στήλες του PressPop. Η βρετανική Guardian ζήτησε από τους αναγνώστες της να σχεδιάσουν το εξώφύλλο της αυτοβιογραφίας όπως αυτοί την φαντάζονται. Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε παρακάτω με τον Moz να εμφανίζεται ως Μεγάλος Morrissey παραφράζοντας το μυθιστόρημα του Σκοτ Φιτζέραλντ, ως άλλος Όσκαρ Ουάιλντ (από τις μεγαλύτερες του επιρροές) αλλά και πρωταγωνιστής των ίδιων του των στίχων και της προσωπικότητας του. 

Διαθέσιμη για αγορά εδώ

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon