"Το Δηλητήριο στις Σελίδες": Νέο video clip από Τα Παιδιά της Παλαιότητας

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Αφιερωμένο στον εκ των ελαχίστων εναπομεινάντων τηρητών του παλαιού (κερκυραϊκού) savoir vivre, θρυλικό λάτρη της περιπέτειας μετά του ωραίου φύλου, των υπερπόντιων ταξιδιών και της γιορτής της ζωής εν γένει, Κόμη Κάσλερ ντε Σουασόν, πάνω σε αυτούσιες φράσεις του οποίου στήνεται άλλωστε ολόκληρη η στιχοπλοκή του τραγουδιού, το βίντεο κλιπ για το καταληκτικό track του Ἐνθυμίου Νεανικῶν Συντροφιῶν, «Το Δηλητήριο στις Σελίδες», γυρισμένο στο μεγαλύτερο μέρος του με τη θρυλική 90s κάμερα του Θανάση «Παραγωγού» Δανίλη, αποτελεί μία επίσκεψη στην πρώτη δεκαετία των Κόρε. Ύδρο. αλλά και στην Κεϋλάνη και το Νεπάλ των τελών της δεκαετίας του 1970.

Δείτε το παρακάτω:

Τα Παιδιά της Παλαιότητας συμμετέχουν στο Αγοραφοβικό Φεστιβάλ την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου.

Facebook event

Περισσότερες πληροφορίες για το Ἐνθύμιον Νεανικῶν Συντροφιῶν εδώ.
Album Review: 
Τα Παιδιά Της Παλαιότητας - Ενθύμιον Νεανικών Συντροφιών | Presspop

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon