"Τσούχτρες": Το νέο digital single από τον Logout

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Λίγες ώρες πριν το τέλος του καλοκαιριού ο Logout κυκλοφόρησε τις “Τσούχτρες”, ένα κομμάτι γεμάτο καλοκαιρινές εικόνες που «πονάνε και λίγο».

Οι τσούχτρες γράφτηκαν πριν δύο καλοκαίρια στη Σκόπελο, σε ένα καλοκαίρι όντως γεμάτο τσούχτρες, και παίχτηκαν σε όλα τα live έκτοτε. Ενορχηστρωτικά βασίζεται σε κιθαριστικά μοτίβα που μπλέκονται μεταξύ τους γύρω από τα ψιθυριστά-σχεδόν φωνητικά. Backing vocals στη φωνή του Logout έκανε η Μυρτώ Παναγιώτου ενώ η φωτογραφία του cover είναι της Κατερίνας Μπαλαλή.

Κυκλοφόρησε σαν digital single σε όλες τις streaming πλατφόρμες και είναι το δεύτερο που κυκλοφορεί κατ’ αυτόν τον τρόπο, μετά το «Αθήνα Είσαι Τέλεια» που κυκλοφόρησε ο Logout το Μάιο. Θα παιχτούν και τα δύο ζωντανά μαζί με παλαιότερα κομμάτια του Logout στο επερχόμενο live του Logout στις 9 Σεπτεμβρίου στο Death Disco, όπου μαζί του στη σκηνή θα βρεθούν οι katscenes και XXRi.

 

 

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=swFKwDUDPq8
Bandcamp: https://logout.bandcamp.com/track/--2  
Spotify: https://open.spotify.com/album/01mDrKeCqivRykv1Y18zLn

XXRi | Logout | Katscenes Live στο Death Disco: https://www.facebook.com/events/648302413686901

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon