Κυκλοφορεί σε βινύλιο το "Ίριδα" EP των Στέρεο Νόβα!

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

To νέο EP των Στέρεο Νόβα “Ίριδα” κυκλοφορεί σε 12ιντσο βινύλιο στις 25 Σεπτεμβρίου από την Inner Ear και είναι διαθέσιμο για online προπαραγγελία εδώ.

Η “Ίριδα”, που έχει ήδη κυκλοφορήσει ψηφιακά από την Sky Vector Music, περιλαμβάνει 4 κομμάτια, τρία ορχηστρικά και ένα με τη μοναδική φωνή της Iota Phi, που αποδίδει με έναν εύθραυστο τρόπο ένα σύγχρονο πεδίο αγάπης. Στη νέα αυτή κυκλοφορία βιώνουμε τις νέες μουσικές αναζητήσεις των ΣN, πειραματική electronica με ανοιχτά ηχοτοπία και θορυβώδη beat, που διατρέχουν σαν πύρινες φλόγες τις συνθέσεις. Το ντουέτο των Στέρεο Νόβα εξερευνά νέους προορισμούς και προσφέρει μουσική από τον κόσμο της ψυχής τους.Tracklist
A1 Ίριδα
A2 Κέδρος
B1 Ντούνα
B2 Χαλαζίας

Credits
Μουσική, στίχοι, παραγωγή: Στέρεο Νόβα
Ηχογράφηση: Seven Studio και Chips am
Mastering: Γιάννης Λαμπρόπουλος, City Studio
Φωνή στην Ίριδα: Iota Phi

Ίριδα – Inner Ear Records (inner-ear.gr)

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon