Νέο single Rosey Blue "Το Μεγάλο Μυστικό Μου"

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Aυτό το καλοκαίρι έχοντας την ανάγκη να εκφράσει έναν περασμένο ρομαντισμό ο οποίος πλέον δε βρίσκει τρόπο, λέξεις και χώρο να εκφραστεί στη σημερινή εποχή, η Rosey Blue παρουσιάζει μια συλλογή με τίτλο Nostalgia Estiva –καλοκαιρινή νοσταλγία στα ιταλικά- που αποτελείται από τρία αγαπημένα της ελληνικά κομμάτια, επανεκτελεσμένα με το δικό της ύφος.

Το πρώτο από αυτά είναι "Το Μεγάλο Μυστικό Mου", ένα ερωτικό τραγούδι που έγραψαν ο Κώστας Καπνίσης (μουσική) και ο Ντίνος Δημόπουλος (στίχοι) και ακούστηκε για πρώτη φορά στην ταινία «Τζένη Τζένη» (1966), που σκηνοθέτησε ο στιχουργός του τραγουδιού μαζί με τον Βαγγέλη Σεϊτανίδη, σε σενάριο των Ασημάκη Γιαλαμά και Κώστα Πρετεντέρη.

"Το Μεγάλο Μυστικό Μου" κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες στις 30/6.

Ακούστε το κομμάτι σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Credits:
Rosey Blue - φωνή
Πάνος Μπίρμπας - παραγωγή, ενορχήστρωση, synths, slide guitar
Μέμος Πιλαφτσής - ηλεκτρικές κιθάρες
Γιώργος Κωνσταντίνου - μπάσο
Ashley Hallinan - ντραμς
Τα φωνητικά και οι ηλεκτρικές κιθάρες ηχογραφήθηκαν στο Antart Studio, τα ντραμς στο Electricity Sound Studio.
Μίξη, Mastering: Παναγιώτης Χούντας - Antart Studio
Artwork: Δημήτρης Μαρίνης

photo: Mariza Kapsabeli

Bio

Η Rosey Blue κυκλοφόρησε το ντεμπούτο album της "Swans" τον Νοέμβριο του 2021, επηρεασμένη από πολλούς καλλιτέχνες της δεκαετίας του '60 και του '70, κυρίως της folk rock σκηνής, όπως Joni Mitchell, Stevie Nicks, Neil Young, αλλά και νεότερους όπως οι Jack White, Laura Marling, Blues Pills, Rosie Carney.

Ο μυστικισμός, η αγάπη, η γη, ο θάνατος, οι αστερισμοί και η καθαρή αφιλτράριστη συναισθηματική έκφραση είναι τα βασικά στοιχεία των τραγουδιών της.

Facebook page

Rosey Blue - Το Μεγάλο Μυστικό Μου (orcd.co)

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon