"Τα Πληγωμένα Μηνύματα Αναθεωρημένα": Νέο video clip από Τα Παιδιά της Παλαιότητας

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Ο Π.Ε. Δημητριάδης και η παρέα του, με την... κωδική ονομασία ράδΥο Κορέα, σε ένα tour de force αντάξιο του τραγουδιού που εικονοποιεί, παρουσιάζουν το 4ο βίντεο κλιπ από τον τελευταίο δίσκο των Παιδιών της Παλαιότητας, Ἐνθύμιον Νεανικῶν Συντροφιῶν.

Το πολυαναμενόμενο βίντεο κλιπ για «Τα Πληγωμένα Μηνύματα Αναθεωρημένα (Το Αδυσώπητο Μοτίβο)» αποτελεί την επικότερη σχετική παραγωγή στην ιστορία των ΠτΠ, σημαδεμένη από την -καθιερωμένη από την εποχή των Κόρε. Ύδρο.- χαρακτηριστική DIY/Ναΐφ αισθητική τους.

Όπως μας ενημερώνει η επίσημη ιστοσελίδα των ΠτΠ, η παραγωγή ξεκίνησε να υλοποιείται στην Κέρκυρα τον Φεβρουάριο του 2020, με την ανακοίνωση του πρώτου lockdown να αναβάλει τα «σχέδια για μετάβαση του επιτελείου του ράδΥο Κορέα σε εξωτική τοποθεσία της ηπειρωτικής Ελλάδας, προς συνέχιση και ολοκλήρωση των γυρισμάτων», γεγονός που κατέστη τελικά δυνατό την περασμένη άνοιξη, οπότε και ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα.

Δείτε το video clip:

Τα Παιδιά της Παλαιότητας θα συμμετάσχουν στην Αισθηματική Αγωγή Vol. 2 που θα λάβει χώρα στο Gagarin 205 το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023.

Facebook event

Περισσότερες πληροφορίες για το Ἐνθύμιον Νεανικῶν Συντροφιῶν εδώ.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon