Νέο κομμάτι από τους Salto Mortale

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Οι Salto Mortale δυόμιση χρόνια μετά την κυκλοφορία του δίσκου "Ατελές το ον" επιστρέφουν για πρώτη φορά με νέο υλικό. Με ανανεωμένο πλέον line up κάνουν διαθέσιμο ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο "Υπόλοιπο μηδέν" το οποίο και θα συμπεριλαμβάνεται σε επόμενη δισκογραφική δουλειά της μπάντας.

Οι ηχογραφήσεις, η μίξη και το mastering έγιναν για ακόμη μια φορά από το Σάκη Μπάστα (Noisebox Studio, Πάτρα) ενώ το artwork επιμελήθηκε η  A.D Visions.

Ακούστε το παρακάτω:

Μετρώντας 7 χρόνια ζωής και έχοντας ήδη δύο EP’s, ένα full album και πάνω από 140 live στο ενεργητικό τους, οι Salto Mortale ετοιμάζουν το επόμενο δισκογραφικό τους βήμα.

Συνδυάζοντας στοιχεία από τον ευρύτερο χώρο του hard ‘n’ heavy και χρησιμοποιώντας ελληνικό στίχο, τα μέχρι τώρα δισκογραφικά τους βήματα ("Μία άλλη πραγματικότητα" ep-2014, "Παράθυρο στο χάος" ep-2016 και "Ατελές το ον" Lp-2018) αποτελούν δήλωση του χαρακτήρα της μπάντας και ξεκάθαρες προτάσεις των σκέψεων και των ιδεών της. Με βασικές έννοιες όπως η ελευθερία και η αλληλεγγύη και κριτική σκέψη απέναντι στις παθογένειες που διέπουν τον  άνθρωπο επιχειρούν να αποδώσουν την καθημερινή κοινωνική πραγματικότητα μέσα από τη δική τους ματιά.

Line up:
Σωτήρης Ζέρβας: Vocals, Rythm guitar
Δημήτρης Μουργελάς :Bass
Γιώργος Μαρκόπουλος :Lead guitar
Δημήτρης Καπενής: Drums

Facebook: https://www.facebook.com/SaltoMortaleband
Instagram: https://www.instagram.com/salto_mortale_band/

 

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon