Το "Closer" των Joy Division επανακυκλοφορεί σε συλλεκτικό βινύλιο για τα 40 χρόνια από την κυκλοφορία του!

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

To Closer, το ιστορικό δεύτερο και τελευταίο album των Joy Division, ηχογραφήθηκε τον Μάρτιο του 1980 και κυκλοφόρησε στις 18 Ιουλίου της ίδιας χρονιάς, ακριβώς δυο μήνες μετά την αυτοκτονία του Ian Curtis (18.5.1980).

Φέτος συμπληρώνονται 40 χρόνια από την κυκλοφορία αυτού του εμβληματικού δίσκου και με αφορμή την σημαδιακή αυτή επέτειο θα επανακυκλοφορήσει σε συλλεκτικό λευκό βινύλιο στις 17 Ιουλίου!

Επίσης θα επανακυκλοφορήσουν τα singles "Love Will Tear Us Apart", "Transmission" και "Atmosphere" σε 12" βινύλιο που δεν είχαν συμπεριληφθεί σε κάποιο album.

Περισσότερα εδώ.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon