Οι National δίνουν δωρεάν ολόκληρο το live τους από το Primavera Sound του 2018

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Στο πνεύμα των ημερών και οι National, αφού όπως και πολλές άλλες μπάντες (πρόσφατο το παράδειγμα των Radiohead) ανέβασαν στο λογαριασμό τους στο youtube όλο το live που έδωσαν το 2018 στα πλαίσια του Primavera Sound, το οποίο πλέον μπορούμε να παρακολουθήσουμε δωρεάν.

Η κίνηση αυτή έχει και σκοπό να στηρίξουν το τεχνικό προσωπικό που τους συνοδεύει στα tour, αφού προσκαλούν τον κόσμο να τους στηρίξει οικονομικά μέσω της πλατφόρμας gofundme, με ένα link που βρίσκεται στις πληροφορίες του video (και μπορείτε να το βρείτε εδώ).

Δείτε τους live:

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon