Το Ροκφόρ παρουσιάζει τον Poldoore!

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Ένας απο τους πιο ταλαντούχους παραγωγούς/DJ της γενιάς του ο Βέλγος Poldoore, έρχεται στην πόλη της Πάτρας για ένα μοναδικό DJ set! Την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου το Ροκφόρ υποδέχεται έναν από τους σημαντικότερους DJ/παραγωγούς αυτή τη στιγμή! Μαζί του ο Demis S. (Soulfood Thessaloniki/Upnloud), γνωρίζοντας τον Poldoore καλύτερα απο κάθε άλλον, είναι ο καταλληλότερος για να προετοιμάσει την ατμόσφαιρα και φυσικά να συνεχίσει στον εκρηκτικό ρυθμό του Poldoore!

Poldoore Bio
Μιξάρει samples και live όργανα δημιουργώντας ένα δυναμικό blend με laid-back αισθητική και εκρηκτικά beats! Πρωτοεμφανίστηκε το 2013 με το debut album “The Day Off”, την ίδια χρονιά έκανε την πρώτη του Ευρωπαϊκή tour, ξεκινώντας απο την Ελλάδα και βρέθηκε σε line-ups κορυφαίων festivals όπως το Worldwide Festival του Gilles Peterson, το Dour και το Tomorrowland! Με αυτό το τρόπο έγινε ακόμα πιο γνωστός και απέκτησε φανατικό κοινό!

Η δεύτερη ολοκληρωμένη δισκογραφική του δουλειά είναι το “The Day After”, η οποία κυκλοφόρησε το 2016, έχοντας την ίδια επιτυχία με τον προηγούμενο δίσκο, επιβεβαιώνοντας το μοναδικό ήχο του Poldoore. Απο εκείνη τη στιγμή έχει κυκλοφορήσει singles, EPs και remixes σε καταξιωμένα labels όπως Chinese Man Records, τη Lowtemp Records του Gramatik, τη Cold Busted, Darker Than Wax και φυσικά τη Nowdays Records, ενώ παράλληλα βρίσκεται να παίζει σε venues και φεστιβάλ σε Ευρώπη και Αμερική!

Σε ΗΠΑ και Καναδά πρωτόπαρουσίασε και το νέο του album “Mosaic” που κυκλοφόρησε πρόσφατα και όλα δείχνουν ότι το 2019 θα κλείσει με μοναδικό τρόπο και το 2020 θα ξεκινήσει ακόμα καλύτερα…



Poldoore on Facebook:
https://www.facebook.com/Poldoore/

Demis S. on Facebook:
https://www.facebook.com/upnloud.gr/
https://www.facebook.com/SoulfoodThessaloniki/

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon