Νέο video του Kristof από το επερχόμενο album "Talkshow"

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Ο Kristof παρουσιάζει το νέο του video για το κομμάτι "Τhe Yoga Class", που θα περιέχεται στο νέο του album "TALKSHOW". Το βίντεο έχει επιμεληθεί ο Κωστής Χαραμουντάνης (παρέα με τον καλό φίλο του Kristof, Κωνσταντίνο Γεωργόπουλο), δηλαδή η ίδια ομάδα που είχε φτιάξει και το video του "Bubbles" (που επίσης θα περιέχεται στο "TALKSHOW").

Ο ίδιος ο Kristof λέει για το "The Yoga Class": "Το καινούργιο μου άλμπουμ έχει να κάνει με ένα “Talkshow”, όπου ο παρουσιαστής και ο συνεντευξιαζόμενος είναι το ίδιο πρόσωπο. Μέσα σε αυτό, υπάρχει ένα “ας πούμε μάθημα γιόγκα”. Είναι γραμμένο με αφορμή τις διαταραχές άγχους μου και το ότι ξεχνάμε να έρθουμε σε επαφή με εμάς και με το σύμπαν. Η ιδέα μου ήρθε χορεύοντας σε ένα πάρτυ, παρατηρώντας τον κόσμο να χορεύει αργά λες και έκαναν ασάνες. Το video θέλαμε να έχει κάποια hints του δίσκου και σε κάθε περίπτωση να μην χάνει το χιούμορ του."

To "TALKSHOW" θα κυκλοφορήσει το 2020 από την Inner Ear, μέχρι τότε μπορείτε να ακούσετε τα κομμάτια live στο six D.O.G.S την Κυριακή 24 Νοεμβρίου.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Bio
Ο Kristof (Κριστόφ) είναι συνθέτης-performer. Γεννήθηκε στην Αθήνα.
Σπουδάζει στη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών.
Φλερτάρει με το πιάνο από τα 6 του. Έχει κυκλοφορήσει δύο ανεξάρτητους δίσκους (Revêalité 2013 - The Oracle 2016).
Ο τρίτος του δίσκος, "TALKSHOW" αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2020 από την Inner Ear.

Facebook page

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon