Καινούργιο video από το Παιδί Τραύμα

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

The Boy και Παιδί Τραύμα συνεργάζονται. To αποτέλεσμα είναι το νέο βιντεοκλίπ για το τραγούδι «Σαν Ιχθύς» μέσα από τις «Μυστικές Χορευτικές Κινήσεις», το ντεμπούτο άλμπουμ-έκπληξη από το Παιδί Τραύμα. Η σκηνοθεσία και το σενάριο του βίντεο φέρουν την υπογραφή του The Boy. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν το καλοκαίρι στην Πάρνηθα.

Credits:

Σκηνοθεσία, Κείμενο: The boy

Στίχοι, Μουσική: Παιδί Τραύμα

Φωνές: Κίκα, Παιδί Τραύμα

Έπαιξαν: Μαίρη Γιαννούλα, Φλομαρία Παπαδάκη

Art direction: Μυρτώ Τζίμα

Μοντάζ: Νίκος Πάστρας

Φωτογραφία: Σίμος Σαρκετζής GSC

Οι «Μυστικές Χορευτικές Κινήσεις» με ηλεκτρονικό αστικό ήχο και ελληνικό στίχο, προσπαθούν να μας ωθήσουν να αγκαλιάσουμε τη φαυλότητα και τη ματαιότητα ως στοιχεία της ευτυχίας μας. Ή αλλιώς, να κοιτάξουμε μέσα μας με λιγότερο τρόμο.

Στο δίσκο εσωκλείεται εγχειρίδιο οδηγιών για το πώς να χορέψει κάποιος τα τραγούδια και να αποκτήσει υπερφυσικές δυνάμεις, όπως:

α) να τρώει καρπούζι μαζί με τα κουκούτσια

β) να λέει ψέματα χωρίς να πληγωθεί κανείς

γ) να καταλάβει τι σκέφτονται οι άνθρωποι στις παιδικές φωτογραφίες.

Ο δίσκος κυκλοφορεί από τη Veego Records.

Στίχοι, μουσική, αντρική φωνή: Παιδί Τραύμα

Γυναικείες φωνές: Κίκα

Παραγωγή: Κτίρια τη Νύχτα

Mastering: Γιάννης Χριστοδουλάτος

Έγραψαν γι’ αυτό:

«Το Παιδί Τραύμα εμφανίστηκε ξαφνικά κι έγινε talk of the town, χωρίς να έχει κανέναν να τον προωθήσει, χωρίς να έχει προϊστορία, χωρίς να είναι μέλος καμίας παρέας, μόνο και μόνο επειδή το ποπ άλμπουμ που έφτιαξε είναι εξαιρετικό»

M.Hulot, Lifo

 

«Το Παιδί Τραύμα έφτιαξε τραγούδια και τα έκανε δίσκο, ένα χειροποίητο γεμάτο μεράκι μουσικό διαμάντι, καλοσμιλεμένο και λαμπερό, κι όμως συγχρόνως σκοτεινό και βρώμικο, λασπωμένο…»

Μιχάλης Νικολίτσης, Ypogeio.gr

 

«Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ντεμπούτο/άλμπουμ του 2018. Το Παιδί Τραύμα δημιουργεί ένα δικό του σύμπαν…»

Μάκης Μηλάτος, Athens Voice

 

«Tο Παιδί Τραύμα έκανε ένα άλμπουμ που θα μείνει. Ας του δώσουμε την πρέπουσα σημασία τώρα που κυκλοφορεί και όχι μετά από δέκα ή είκοσι χρόνια…»

Φώντας Τρούσας, Δισκορυχείον

 

«Ένας δίσκος που μπορεί να δημιουργήσει το δικό του hype και την δική του σκηνή…Αν η ''Φτηνή Ποπ Για Την Ελίτ'' στιγμάτισε τα εγχώρια εναλλακτικά ''00ς, το ίδιο αξίζουν οι ''Μυστικές Χορευτικές Κινήσεις'' για τα '10ς.»

Τάσος Σταυρόπουλος, Presspop.gr

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon