Νέο video του Evripidis and His Tragedies μαζί με την Nalyssa Green

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το Κάτι για μενα, ένα ντουέτο με τη Nalyssa Green, μέσα από ένα φαινομενικά ανάλαφρο, ποπ τραγούδι με 80'ς αναφορές, μιλάει για τις προσωπικές μας επιλογές και το κατα πόσο και πώς επηρεάζουν τους γύρω μας, εξετάζει με χιούμορ τα όρια της προσωπικής μας ελευθερίας. Η φράση ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, βγαλμενη από τηλεοπτικό ριάλιτι σόου, αναγεται σε σλόγκαν και σημαία. Το δικαίωμα στo self care vs ο σεβασμός στα αισθήματα των άλλων είναι το αιώνιο δίλημα. 

Το βίντεο είναι μια δημιουργία του φίλου του Ευριπίδη και συνεργάτη του Κωσταντίνου Μενελάου. Παρουσιάζει το μουσικό και τη Nalyssa Green, φιλενάδες και εκτος από το στούντιο και τη σκηνή, να κάνουν μια διασκεδαστική, σκανταλιάρικη βόλτα στην καλοκαιρινή Αθήνα. Ο Ευριπίδης ήξερε εξ' αρχής οτι το συγκεκριμένο τραγούδι και βίντεο και έπρεπε να είναι η "κωμική ανακούφιση" στην τραγωδία με την οποία πραγματεύεται ο δίσκος "Μια Τρίτη στην Καντίνα".

Δείτε το παρακάτω:

"Προτεραιότητα μου ήταν το βίντεο να μην δημιουργηθεί από ένα κλασσικό γύρισμα αλλά να ειναι αυθόρμητο και διασκεδαστικό να το γυρίσουμε με τη Nalyssa Green. Ηθελα απλώς να βγούμε εκεί έξω, να είμαστε οι εαυτοί μας, να γελάσουμε και να κάνουμε όσες βλακείες μας έρχονταν επιτόπου στο μυαλό, να κάνουμε κάτι για εμάς και όλα αυτά να τα καταγράψει ο Κωσταντινος, με τον οποίο είχαμε δουλέψει και παλιότερα και μας ενώνουν επίσης 18 χρόνια φιλιάς. ¨Ηθελα να υπάρχει ένα τρίγωνο φιλίας (με την τρίτη πλευρα πίσω από το φακό), μια κάμερα σε κίνηση, κάποιο ανύποπτοι περαστικοί, στοιχεία σωματικής κωμωδίας, nouvelle vague αλλά και κωμικής τηλεοπτικής σειράς καταστάσεων." (Ευριπίδης)

Σκηνοθεσία-μοντάζ / Κωσταντίνος Μενελάου
Ενδυματολόγος / D’Arcy Foxx
Μουσική-στίχοι / Ευριπίδης Σαμπάτης
Παραγωγή-ενορχήστρωση / Θάνος Κοσμίδης
Μίξη / Χάρης Κρεμμύδας
Τραγούδι / Ευριπίδης Σαμπάτης, Nalyssa Green
Μουσικά όργανα / Θάνος Κοσμίδης

Από το δίσκο Μια Τρίτη στην Καντίνα (Snap!Clap! Club, Mo.Mi Records

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon