Κυκλοφορεί το νέο album MAZOHA / Νέο video για το "Ρημάζω"

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το project MAZOHA δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2017 από τον Τζίμη Πολιούδη (Vagina Lips) στη Θεσσαλονίκη.

Πλέον είναι αυστηρά ελληνόφωνο κι όπως και στην περίπτωση Vagina Lips πρόκειται για σόλο project. Μετράει ήδη 2 ανεξάρτητες κυκλοφορίες “The Weight Of Existence” (Album 2017) και “Άσυλο Μηδέν” (ΕP 2018).

Hχητικά έχει χαρακτηριστεί ως synthpunk με τις δύο προηγούμενες κυκλοφορίες, λόγω του ήχου του (μπασογραμμές από synthesizer και πανκ riffs), αλλά κυρίως λόγω των στίχων που είναι εξαιρετικά άμεσοι, προσωπικοί, αφοριστικοί και σε πολλές περιπτώσεις πολιτικοί.

Στο δεύτερο album, που ονομάζεται “ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ”, οι στίχοι παραμένουν όλα τα παραπάνω, αλλά η μουσική περνάει από διάφορα είδη, γίνεται περισσότερο χορευτική κι ακόμη περισσότερο μελωδική.

Το “ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ” κυκλοφορεί σε βινύλιο και digital album στις 16 Σεπτεμβρίου από την Ιnner Ear και είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία εδώ.

Δείτε το video του "Ρημάζω":

Facebook page
https://mazoha.bandcamp.com/

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon