Οι Lip Forensics και η ονειρική τους electronica την Παρασκευή 23.3 στην Γιάφκα

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

ΓΙΑΦΚΑ presents: The Hardest Way w/ Lip Forensics
Παρασκευή 23 Μαρτίου
Έναρξη στις 23:00
Είσοδος Ελεύθερη


Οι Lip Forensics γνωρίζονται από παιδιά. Ισχυρίζονται ποτέ δεν συμπάθησαν ιδιαίτερα ο ένας τον άλλον. Έμαθαν όμως (έναν χειμώνα στον Όλυμπο) να… αντέχονται. Κι ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν την πρώτη τους δουλειά στην Amour Records. Φτιάχνουν μια μοντέρνα ονειρική electronica, επηρεασμένη από την σύγχρονη ευρωπαϊκή ηλεκτρονική σκηνή (και κυρίως τα σκανδιαναβικά παρακλάδια της), μέσα από την οποία οι ίδιοι λένε ότι «αναζητούν το soundtrack των αγαπημένων τους crime scenes». Στην πρώτη τους απόπειρα τους καθοδηγεί, πίσω από την κονσόλα, ο Σεραφείμ Τσοτσώνης
Ακούστε εδώ το καινούριο τους κομμάτι “Hybristophilia” (Υβριστοφιλία: η ερωτική επιθυμία για άτομα που έχουν διαπραξει ειδεχθεις πράξεις/ λέγεται και «σύνδρομο Bonnie and Clyde»).

https://soundcloud.com/lip-forensics
https://lipforensics.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/lip.forensics/

Πριν, μετά και ίσως και ταυτόχρονα οι Pills for Headache και ο Andy Es!

 

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon